Ηλεία Πολιτική

Συνέλευση ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ήλιδας: Μίλησαν για «άνοιγμα» στην κοινωνία…

Ακούστε το άρθρο

Η πολιτική ενημέρωση και οι εγγραφές νέων μελών, ήταν τα θέματα της γενικής συνέλευσης της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ δήμου Ήλιδας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στα γραφεία της Αμαλιάδας.

Ήταν η πρώτη γενική συνέλευση μετά τις εκλογικές αναμετρήσεις και βασικοί εισηγητές ήταν  ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός,  ο συντονιστής της Ν.Ε. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σαϊτάς και ο συντονιστής της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ  δήμου Ήλιδας Παναγιώτης Φλεβοτόμος.

Μέσα από τη χθεσινή συνέλευση, τονίστηκε χαρακτηριστικά,  εγκαινιάζεται η διαδικασία του «ανοίγματος» του κόμματος με την εγγραφή νέων μελών, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να εξελιχθεί σε ένα κόμμα μαζικό, που να εκφράζει όλον τον προοδευτικό κόσμο, αριστερούς, σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, οικολόγους και ανθρώπους των κινημάτων.

Ένας από τους βασικούς στόχους, είπε ο κ. Καλαματιανός, είναι να εκφραστεί ο δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος της Ηλείας και να υπάρχει συνεχής επαφή και διάλογος με την κοινωνία.

Κατά την γενική συνέλευση έγινε ανταλλαγή απόψεων και θέσεων σχετικά με την εξέλιξη και την πορεία του κόμματος προς το συνέδριο, αλλά την γενικότερη στάση από τη θέση πλέον της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλη η επικαιρότητα