Μεσσηνία

Συνελήφθη αλλοδαπός για το φρικτό τροχαίο στην Κυπαρισσία

Ακούστε το άρθρο

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε ο ανακριτής Κυπαρισσίας για έναν 35χρονο από το Μπανγκλαντές που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ανήλικο ζευγάρι των Ρομά και ένας 23χρονος που σκοτώθηκαν στο Καλό Νερό, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο αλλοδαπός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας κατηγορείται για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών από την οποία επήλθε θάνατος που είναι κακούργημα και για αρπαγή ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος από κοινού, καθώς φέρεται να συμμετείχε στην αρπαγή της άτυχης 13χρονης από τον 14χρονο ομόφυλό της με τη βοήθεια του 23χρονου.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν καταδίωκε ο πατέρας της ανήλικης, όταν ο 35χρονος αλλοδαπός έχασε τον έλεγχό του στο 53ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου- Μεθώνης και συγκρούστηκε με τζιπ που οδηγούσε ένας 26χρονος Έλληνας.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο ανήλικοι και ο 23χρονος και σοβαρά ο Ασιάτης οδηγός που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο και μιας 18χρονη που επέβαινε στο ίδιο όχημα, ενώ ο οδηγός του τζιπ τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο πατέρας της 13χρονης οδηγήθηκε συντετριμμένος στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών από την οποία επήλθε θάνατος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Διαβάστε ακόμη 

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 13χρονης Πυργιώτισσας που σκοτώθηκε στο Καλό Νερό

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα