Ηλεία

Συνελήφθη εκ νέου χθες στην Αμαλιάδα να προβαίνει στην ίδια πράξη: Σοκ με τον 77χρονο που συνουσιάζεται με σκύλο

Ακούστε το άρθρο

Σοκ προκαλεί στην Αμαλιάδα η είδηση ότι χθες το απόγευμα συνελήφθη εκ νέου ο 77χρονος που συνουσιαζόταν με σκύλο, να επαναλαμβάνει την ίδια πράξη.

Ο ηλικιωμένος που είχε συλληφθεί το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Α.Τ. Ήλιδας, γιατί εντοπίστηκε να συνουσιάζεται με ένα σκύλο σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αμαλιάδας απέναντι από το πάρκο Μπελογιάννη, οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, προκειμένου να εκδικαστεί στα πλαίσια του αυτοφώρου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο…

Επανέλαβε την πράξη

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ακόλαστη πράξη και κακοποίηση ζώου και χθες όταν οδηγήθηκε στο Δικαστήριο ζήτησε και έκανε χρήση του τριημέρου και η υπόθεση έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί αύριο Πέμπτη. Κατόπιν αυτού, ο 77χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο, η ελευθερία του κράτησε λίγες ώρες μόνο καθώς όλα δείχνουν ότι υπερισχύουν τα αρρωστημένα του ένστικτα. Ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και λίγη ώρα αφότου αποχώρησε από τα Δικαστήρια της Αμαλιάδας, έσπευσε να επαναλάβει την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 77χρονος γύρω στις 7 το απόγευμα εθεάθη να κινείται με ένα σκύλο, τον οποίο κρατούσε με αλυσίδα, στην περιοχή της ανάπλασης της Σοχιάς. Όλα έδειχναν φυσιολογικά και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε στην συνέχεια.

Λίγη ώρα αργότερα, γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στην παιδική χαρά αντιλήφθηκαν ότι ο φαινομενικά αθώος ηλικιωμένος ήταν το ίδιο πρόσωπο, ο αρρωστημένος 77χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί μία ημέρα νωρίτερα να συνουσιάζεται με ένα σκύλο.

Σε κοινή θέα

Το ίδιο έκανε και χθες το απόγευμα… Σε κοινή θέα, αδιαφορώντας για τους πάντες, χωρίς ίχνος μεταμέλειας μετά την σύλληψή του, ο 77χρονος προέβη στην ίδια πράξη, συνουσιαζόταν δηλαδή με τον σκύλο τον οποίο φαινόταν αρχικά ότι είχε βγάλει για βόλτα.

Η εικόνα προκάλεσε σοκ στους γονείς, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν…

Αμέσως γονείς τηλεφώνησαν στην αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και προχώρησαν στην σύλληψη του ηλικιωμένου, σε βάρος του οποίου το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας σχημάτισε νέα δικογραφία για το νέο συμβάν, κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί εκ νέου στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

 

Όλη η επικαιρότητα