Αχαϊα

Συνελήφθη ιδιοκτήτης μπαρ που έδωσε εντολή να πυροβολήσουν ανήλικους

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 55χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δυο Έλληνες, ηλικίας 39 και 37 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και είναι γνωστοί στις Αρχές και από το παρελθόν.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, οι δύο μπράβοι, ο 37χρονος και ο 39χρονος, ενεργώντας με υπόδειξη του 55χρονου ιδιοκτήτη μπαρ, εντόπισαν έξω από το κατάστημα τους δυο ανήλικους Ρουμάνους, ηλικίας 15 και 17 ετών, τους οποίους καταδίωξαν και πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 15χρονου, στην ωμοπλάτη, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Τα δύο ανήλικα ξαδέρφια πήγαν στο μπαρ να ζητήσουν τον λόγο από τον ιδιοκτήτη γιατί χρωστούσε χρήματα σε μία συγγενή τους που εργάζεται εκεί και ο ιδιοκτήτης έστειλε τους μπράβους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η σκηνή όλη έχει καταγραφεί και από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ, όπου φαίνεται ο ιδιοκτήτης να κάνει νεύμα με το κεφάλι τους στους μπράβους και εκείνοι στη συνέχεια να καταδιώκουν τους δύο ανήλικους και να τους πυροβολούν πισώπλατα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο συνεργών του.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα