Ελλάδα

Συνελήφθη μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone»

Η σύλληψη του μέλους της «Vor V Zakone» έγινε τη Δευτέρα (6.12.2021) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός Γεωργιανού προχώρησε η ελληνική αστυνομία, καθώς ο 37χρονος έχει καταδικαστεί στην εγκληματική οργάνωση του ευρασιατικού οργανωμένου εγκλήματος που έχει γίνει γνωστή με την ονομασία «Vor V Zakone».

Η σύλληψη του μέλους της «Vor V Zakone» έγινε τη Δευτέρα (6.12.2021) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο ίδιος κατηγορείται επίσης για μπαράζ ληστειών και κλοπών στη χώρα μας καθώς και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν:

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ποινή κάθειρξης 10 έτη και 3 μήνες

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά με ποινή κάθειρξης 12 έτη.

Διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ληστεία από κοινού και κατά συρροή.

Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Πειραιά για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Όλη η επικαιρότητα