Ελλάδα

Συνελήφθη ο Αλβανός που αποπλάνησε την 13χρονη μέσω Facebook – Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του

alban1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Δεμένος με χειροπέδες πισθάγκωνα και έχοντας πρόχειρα καλυμμένο το πρόσωπό του με μία μπλούζα, οδηγήθηκε πριν από λίγο στο Αστυνομικό Μέγαρο της Καβάλας ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι.

Ο νεαρός συνελήφθη το μεσημέρι σε μία κουφάλα δέντρου στα Λουτρά της Καβάλας μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, που διεξήγαγε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Όπως φαίνεται στις αποκλειστικές εικόνες του ΕΝΑ CHANNEL, ο 23χρονος, που θεωρείται «υπεύθυνος» για τη φυγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από το σπίτι της στα Σπάτα, μετήχθη στην αστυνομία κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή όπου πήγαινε συνήθως τα πρόβατα, μετά από τη σχετική υπόδειξη του πρώην εργοδότη του.

«Πήγα με τη θέλησή μου. Μην τον κυνηγάτε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα από την περασμένη Κυριακή και είχε ταξιδέψει μόνη της μέχρι την Καβάλα για να βρει τον 23χρονο Μάριον Αγιάζι! Η ανήλικη κράτησε πεισματικά κλειστό το στόμα της όταν ρωτήθηκε πού χώρισαν οι δρόμοι τους, θέλοντας να τον προστατεύσει από τη σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με τη θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε ο Μάριον. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δε γνωρίστηκαν στο Facebook πριν από δύο χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, η 13χρονη και ο 23χρονος διατηρούσαν επαφές μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η 13χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με τον Αγιάζι, την περασμένη Δευτέρα, στην Καβάλα, όπου είχαν δώσει ραντεβού. Ταξίδεψε μάλιστα μόνη της από την Αθήνα μέχρι εκεί με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους εξαφανίστηκαν στο Παγγαίο. Κοιμόντουσαν στην ύπαιθρο και ζούσαν χάρη στο φαγητό που τους έδινε ο πρώην εργοδότης του 23χρονου.

Η αστυνομία είχε εντοπίσει από το βράδυ της Δευτέρας το στίγμα του κινητού της 13χρονης στην περιοχή των Λουτρών, όταν εκείνη τηλεφώνησε στην καλύτερή της φίλη για να την καθησυχάσει πως είναι καλά. Δεν μπορούσαν να τους βρουν όμως, γιατί ο 23χρονος γνώριζε πολύ καλά την περιοχή.

Οι αστυνομικοί γνωρίζοντας με ποιον βρισκόταν η μικρή Χριστίνα, είχαν ήδη έρθει σε επαφή με τον πρώην εργοδότη του 23χρονου στην αγροικία του οποίου εργάζονταν πριν ένα χρόνο. Του είχαν ζητήσει εάν έρθει σε επαφή μαζί του ο αλλοδαπός, να τους ειδοποιήσει αμέσως. Τελικά, περίπου στις 10:15 το βράδυ της Πέμπτης, ο 23χρονος επικοινώνησε με τον πρώην εργοδότη του. Εκείνος, τον έπεισε να πάει να πάρει φαγητό. Οι αστυνομικοί, που είχαν ενημερωθεί, του είχαν στήσει ενέδρα στη δασική περιοχή, αλλά μόλις ο 23χρονος τους αντιλήφθηκε εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω την 13χρονη.

Αμέσως μέσω twitter το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για τον εντοπισμό της μικρής, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις, ενώ στη περιοχή έφτασαν και τα συγγενικά της πρόσωπα.

Ο 23χρονος, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα, είχε απελαθεί πέρυσι, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, τελικά, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Λουτρά Καβάλας.

Πηγή: www.protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα