Αχαϊα

Συνελήφθη ο πατέρας που κατηγορείται ότι χτύπησε δασκάλα – Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο πατέρας που κατηγορείται ότι χτύπησε δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Κάτω Αχαΐας, όπως έγραψε χθες αποκλειστικά το tempo24.

Ο πατέρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφόρου. Χθες η δασκάλα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, όπου υπέβαλε τη μήνυση και κατόπιν έδωσε κατάθεση. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε ο σύζυγός της. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να συνέλφθη, όπως μας είπαν από το σοκ. Σύμφωνα με την καταγγελία της δασκάλας, ο πατέρας εισέβαλε στο σχολείο και ζήτησε το λόγο γιατί το παιδί του είχε κάποια σημάδια. Φέρεται να υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση απο άλλο παιδί. Η εκπαιδευτικός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, όμως όπως καταγγέλλει η ίδια, οι εξηγήσεις δεν ηρέμησαν τον πατέρα, ο οποίος της επιτέθηκε με γροθιά στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, υπάρχει παρελθόν στη συμπεριφορά του συγκεκριμένου γονέα, ενώ όπως μας μετέφεραν, ήδη έχουν ενημερώσει τους υπευθύνους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αρμόδιες υπηρεσίες, συλλόγους και φορείς.

Μετά τη σύλληψη, ο πατέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Όλη η επικαιρότητα