Categories: Ελλάδα

Συνελήφθη ξανά ο γνωστός Tik Toker «Red Dragon»

Share

Ο «Red Dragon», μία από τις πιο γνωστές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Tik Tok και του YouTube, με τις εμφανίσεις του να γίνονται viral, συνελήφθη ξανά μέσα σε λίγες μέρες.

Αυτή τη φορά για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων. Ο 57χρονος προσέγγισε δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας, τα φίλησε και τα θώπευσε.

Τα παιδιά μετά το αρχικό σοκ, έβαλαν τις φωνές και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ, που εντόπισαν τον Tik Toker και τον συνέλαβαν.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης.

@odhiseas_m18 φίλε θα σε γαμησω 😂😂#reddragon #fy #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – odhiseas_m18

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».