Αθλητισμός

Σύνοδος Αξιολόγησης στο Σαολίν Κουνγκ Φου σε Πύργο και Αμαλιάδα

amaliada.jpg

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος Αξιολόγησης στο Σαολίν Κουνγκ Φου για το 2013, στη Λέσχη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινέζικων Φιλοσοφικών και Γυμναστικών Τεχνών στον Πύργο και στη Λέσχη του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Γου Κουνγκ στην Αμαλιάδα το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, με εξεταστές τον Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη – 7ο Ντουάν Ουέϊ Ανώτερου Επιπέδου, τον Δάσκαλο Σπυρόπουλο Χρήστο – 6ο Ντουάν Ουέϊ Ανώτερου Επιπέδου, τον Δάσκαλο Κωστόπουλο Ιωάννη – 6ο Ντουάν Ουέϊ Ανώτερου Επιπέδου, τη Δασκάλα Αντωνίου Ευσταθία – 6ο Ντουάν Ουέϊ Ανώτερου Επιπέδου, τον Δάσκαλο Κοκκάλα Λάμπρο – 6ο Ντουάν Ουέϊ Ανώτερου Επιπέδου, τον Δάσκαλο Καπατσούλια Παναγιώτη – 5ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου και τον Δάσκαλο Δελή Γεώργιο – 5ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου. Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης – 9ο Ντουάν Ουέϊ Ανώτατου Επιπέδου.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν.

Στο τέλος του Συνεδρίου Αξιολόγησης ο Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης, συνεχάρει όλους τους Σπουδαστές και Σπουδάστριες, επισημαίνοντας πως η Κουλτούρα του Σαολίν άρχισε να ανθίζει και πάλι στην Ηλεία. Επίσης συνεχάρη τους επικεφαλής Δασκάλους των Συλλόγων, Καπατσούλια Παναγιώτη και Αλτάνη Θεόδωρο, για την άρτια εκπαίδευση που παρέχουν στους σπουδαστές και του παρότρυνε να συνεχίσουν ακριβώς με τον ίδιο πάθος αυτό που κάνουν.

Οι Επιτυχόντες:

1ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Παναγιώτης Τσάγκας
Παναγιώτης Περιβολιώτης
Χαράλαμπος Μπαλαχάμης
Νίκος Μυλωνάκης
Γεωργία Αθανασοπούλου
Γεωργία Σταυλιώτη

Δημήτριος Αλτάνης
Νικόλαος Κωστόπουλος
Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Χρήστος Φωτόπουλος
Αργύρης Δικαίος
Χριστίνα Φωτοπούλου
Θεοδώρα Φωτοπούλου
Μαριάνα Κωστοπούλου
Αναστασία Θεοδωροπούλου
Δήμητρα Καλογεροπούλου
Φιλίτσα Αλτάνη
Γεωργία Κολόκα
Έλενα Κολόκα
Αγγελική Πολυδώρου
Μαρία-Διονυσία Αθανασοπούλου

2ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Διονύσιος Καναβός
Γεώργιος Φωτόπουλος
Ιωάννης Καλογερόπουλος
Αριστοτέλης Χαντζής
Δημήτριος Φουσκαρίνης
Νικήτας Καπατσώρης
Αργύριος Ρέτσης

Διονύσιος Αθανασόπουλος
Θεμιστοκλής Λαμπρόπουλος
Μαρία Αναγνωστοπούλου

Να σημειωθεί ότι οι Σύλλογοι της Αμαλιάδας και του Πύργου ανήκουν επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν [http://www.shaolin-europe.org/], η οποία έχει έδρα το Ναό Σαολίν του Βερολίνου και βασικό σκοπό της έχει να προωθήσει την Κουλτούρα των 1.500 χρόνων του Σαολίν και να διαφυλάξει την αυθεντικότητά της.

Στην εκπαίδευση, ακολουθούν το σύστημα της Διδασκαλίας του Σαολίν, ελέγχονται αποκλειστικά από το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ] [http://www.shaolinculturalcenter.gr] και ακολουθούν τη Νομοθεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν [http://www.shaolinfederation.gr].

Οι Σπουδαστές και Σπουδάστριες επικυρώνουν τις γνώσεις τους [δεν αναφερόμαστε σε επίπεδα, ζώνες, levels κ.λπ. μιας και το Σαολίν δεν αναγνωρίζει τέτοια] με το σύστημα ®Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ, το Επίσημο Σύστημα αξιολόγησης του Σαολίν, σύστημα το οποίο έχει συσταθεί ειδικά από την Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν, ώστε να προωθήσει την ανάπτυξη των πολεμικών τεχνών του Σαολίν, να ανυψώσει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν και να θεσπίσει ένα πρότυπο για την αξιολόγηση του τεχνικού επίπεδου των πολεμικών τεχνών του Σαολίν σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, βάση του Παγκόσμιου Οργανισμού ®Shaolin Wugong Duan Wei Evaluation System Organization, τον οποίο εκπροσωπεί επίσημα στην Ελλάδα.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την Αληθινή Παράδοση του Σαολίν και τις Αυθεντικές του Πολεμικές Τέχνες.

Λέσχη του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Γου Κουνγκ στην Αμαλιάδα

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο +30 6970056520 ή να επισκεφθείτε την σχολή από κοντά στην οδό Αχιλλέα Μπουντουβή 39, στην Αμαλιάδα. [www.shaolin-ileia.gr]

Λέσχη της Ελληνικής Ακαδημίας και Κινεζικών Φιλοσοφικών και Γυμναστικών τεχνών στον Πύργο

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο +30 6972571370, ή να επισκεφτείτε την σχολή από κοντά στην οδό Ζαίμη 18, στον Πύργο. [www.shaolin-pyrgos.gr].

Όλη η επικαιρότητα