Ηλεία

Συνταξιούχος υπάλληλος του πρώην δήμου Αμαλιάδας: Έγινε 100 ετών!

Ακούστε το άρθρο

Έζησε πολέμους, πέρασε κακουχίες, πείνα, δυστυχία, δύσκολες ημέρες, είδε αγαπημένους ανθρώπους να φεύγουν από την ζωή, εργάστηκε, δημιούργησε και σήμερα μπορεί να δηλώνει ευτυχής στα εκατό του χρόνια!

Ο λόγος για τον κ. Θεόδωρο Ζαφειρόπουλο από την Αμαλιάδα, ο οποίος έκλεισε χθες τα 100! Φυσικά, το γεγονός δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και οι φίλοι του αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη και του ετοίμασαν τσιμπούσι με οινοποσία σε ταβέρνα στην πλατεία Ηρώων στην Αμαλιάδα, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του και φυσικά η ευχή που κυριάρχησε στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν το ‘να τα εκατοστίσεις’ αλλά ‘να τα χιλιάσεις’!

Το τραπέζι στήθηκε νωρίς χθες το μεσημέρι, με καλούς μεζέδες και κρασάκι και φυσικά ο κ. Ζαφειρόπουλος δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την έκπληξη των φίλων του. Ο κ. Ζαφειρόπουλος είναι συνταξιούχος υπάλληλος του δήμου Ήλιδας, πρώην Αμαλιάδας. Είχε διοριστεί το έτος 1948, επί Δημαρχίας Νικολάου Σιγαλού, και ορίστηκε Γενικός Γραμματέας του δήμου, όπου και υπηρέτησε πιστά μέχρι την ώρα που συνταξιοδοτήθηκε. Και μπορεί να μην εργάζεται πλέον, είναι άνθρωπος όμως που ενδιαφέρεται για την πόλη του, βγαίνει καθημερινά, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και έχει άποψη για τα πάντα.

Ανάμεσα στους φίλους του και ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Σπύρος Μπεράτης, με τον οποίο χθες θυμήθηκαν πολλά…

Όλη η επικαιρότητα