Σύντομα θα μπορείς να δεις αυτές τις νέες ταινίες on line λόγω κορωνοϊού

Τώρα που η υφήλιος βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι κλειστές, οι λάτρεις των ταινιών χάνουν προβολές και αντίστοιχα τα κινηματογραφικά στούντιο πρoσπαθούν να δράσουν άμεσα ώστε να μειώσουν τις απώλειες κερδών από τις νέες κυκλοφορίες τους.

Σύμφωνα με το Deadline, η Universal Pictures αποφάσισε να διαθέσει μερικές από τις κυκλοφορίες της για μπορούμε να τις δούμε από το σπίτι μας μέσω υπηρεσιών video on demand, αφού αυτές οι ταινίες (παρά τις αναμφισβήτητα δαπανηρές καμπάνιες μάρκετινγκ) δεν προσελκύουν το αναμενόμενο ενδιαφέρον.


Στα έργα που θα μπορούμε να αγοράσουμε συμπεριλαμβάνονται και δύο νέα θρίλερ του 2020: «The Invisible Man» (O Αόρατος Άνθρωπος) με την Elisabeth Moss και η αμφιλεγόμενη σάτιρα «The Hunt» με τη Betty Gilpin της οποίας η κυκλοφορία είχε ήδη αναβληθεί καθώς το θέμα της καταδικάστηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ ως μία προσπάθεια να προκληθεί χάος.

Διαθέσιμες σε video on demand θα είναι και κάποιες ταινίες που προέρχονται από εταιρείες παραγωγής ιδιοκτησίας της Universal, όπως η «Emma» της Focus Features με την Anya Taylor-Joy και η «Trolls World Tour» της DreamWorks Animation.


«Η NBCUniversal θα συνεχίσει να αξιολογεί το περιβάλλον καθώς οι συνθήκες εξελίσσονται και θα καθορίσει την καλύτερη στρατηγική διανομής σε κάθε αγορά όταν αλλάξει η τωρινή ιδιαίτερη κατάσταση», αναφέρει επίσημη δήλωση του CEO Jeff Shell.


Παράλληλα, κατά το Variety, το «Birds of Prey» (Αρπακτικά Πτηνά) -η δεύτερη ταινία στην οποία βλέπουμε τη Margot Robbie ως αντιηρωίδα Harley Quinn- βγήκε νωρίτερα σε video on demand και συγκεκριμένα… σήμερα. Αντίστοιχη πορεία έχουν και οι «Gentlemen» του Guy Ritchie, που θα χρειαστεί να βγουν εκτός πρότερου προγραμματισμού.

Η ψηφιακή τους τιμή υπολογίζεται στα 19,99 δολάρια (18,54 ευρώ).

via