Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: «Κλειδωμένοι» οι έξι από τους επτά

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, καθώς οι πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν ότι έχουν ήδη «κλείσει» τα έξι από τα επτά ονόματα.

Με βάση τα δεδομένα που ίσχυαν ως αργά χθες το βράδυ, δεδομένη παρουσία στο ψηφοδέλτιο θεωρείται ότι έχουν οι δύο νυν βουλευτές Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Μάκης Μπαλαούρας, όπως και ο δικηγόρος και πρώην γενικός γραμματέας Ναυτιλίας, Διονύσης Καλαματιανός.

Από εκεί και πέρα, «κλειδωμένη» είναι η υποψηφιότητα του επικοινωνιολόγου από τον Κάμπο, Γιώργου Παναγιωτόπουλου, υποψ. δημάρχου του 2010 στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο οποίος μάλιστα χθες παρέστη στην πρώτη προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά τις τρεις γυναίκες, που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι για όλα σχεδόν τα κόμματα, έγκυρες πηγές ανέφεραν στην εφ. «Πατρίς» ότι επικρατέστερες θεωρούνται η Κοινωνιολόγος και συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, Βασιλική Παρασκευοπούλου, με καταγωγή από την Πηνεία, και η Μαρία Τσαμπάζη, διαμεσολαβήτρια προγράμματος εκπαίδευσης παιδιών Ρομά και μέλος της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός ψηφοδελτίου θα είναι σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση η Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, όπως αποκάλυψε χθες η εφ. «Πατρίς», για λόγους προσωπικούς.

Όλη η επικαιρότητα