Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες»

Ακούστε το άρθρο

Η Ν. Ε. Ηλείας διευκρινίζει ότι, όπως  ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά, δεν ακολούθησε τη λογική των κομματικών χρισμάτων, γιατί σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν την συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση πλατιών αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα.

Σε αυτή τη λογική οι τοπικές αυτοδιοικητικές μας παρατάξεις αποφάσισαν να συμπράξουν και να συνεργαστούν  με άλλες  αυτοδιοικητικές παρατάξεις, στη βάση των αναγκαίων προγραμματικών συγκλίσεων, με σεβασμό στον ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Χαιρετίζουμε, λοιπόν, την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της Ηλείας στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, και καλούμε όλες και όλους να στηρίξουν με την ψήφο   τους δημοκράτες και προοδευτικούς υποψηφίους και παρατάξεις, ώστε να συμβάλουν μέσω της εκλογής τους στην δημιουργία των μετεκλογικών συγκλίσεων που είναι απαραίτητες για την επιτυχημένη θητεία των νέων αυτοδιοικητικών αρχών.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Όλη η επικαιρότητα