Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρή επίθεση κατά των «Νέων» για τη δημοσκόπηση

Ακούστε το άρθρο

«Εφημερίδα τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει «Τα Νέα» το γραφείο  Τύπου του κόμματος, με αφορμή δημοσκόπηση που δείχνει τη Ν.Δ. να προπορεύεται κατά 10,9 ποσοστιαίες μονάδες.

«Τα Νέα του κ. Μαρινάκη δημοσιεύουν σήμερα άλλη μια δημοσκόπηση, που δίνει άλλη μία… διαστημική διαφορά υπέρ της ΝΔ» σχολιάζει συγκεκριμένα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει.

«Δεν έφτανε, όμως, αυτό στην εφημερίδα της τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Στον τίτλο της πανηγυρίζει την… οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ. βρίσκεται “στο ψηλότερο σημείο της τριετίας”. Με αποτέλεσμα να τους διαψεύσει και να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς».

Και ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στην ανακοίνωσή του:  «Ο ΔΟΜ, που με τις εφημερίδες του, τρεις μέρες πριν σωθούν οριστικά οι συντάξεις, ανήγγειλε το κόψιμό τους, δικαιούται πλέον, ως Διαστροφικός Όμιλος Μαρινάκη, βραβείο Πουλι-τζερ. Με μια λεπτομέρεια: Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα