Αχαϊα Πολιτική

Σύσκεψη Μ. Χρυσοχοΐδη με αστυνομικούς στην Πάτρα – Παρών και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Ακούστε το άρθρο

Συναντήσεις με αστυνομικούς και φορείς σήμερα στην Πάτρα για τον Υπουργό Προστασία του Πολίτη

Στην Πάτρα έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Αυτή την ώρα στο κλειστό γήπεδο «Δ. Τόφαλος»  έχει συνάντηση με τους αστυνομικούς και τους αστυνομικούς Διευθυντές των 4 αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Παρών είναι και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης.

Μετά  από τη συνάντηση με τους ένστολους ο Υπουργός θα μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας όπου θα έχει συναντήσεις με τους βουλευτές του νομού καθώς επίσης με εκπροσώπους των συνδικαλιστών, αξιωματικών και αστυνομικών.

Στη 1 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, στην οποία έχουν προσκληθεί από το γραφείο του Υπουργού ο Περιφερειάρχης, βουλευτές και δήμαρχοι. Σύμφωνα με πληροφορίες τη συνάντηση αναμένεται να απασχολήσει το θέμα της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί ζητούν από τον Υπουργό να δώσει άμεσα λύση η Πάτρα να αποκτήσει ένα νέο και σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο  και προτείνουν η ανέγερση του Μεγάρου να γίνει εντέλει στο ιδιόκτητο οικόπεδο της Αμερικής και να αξιοποιηθεί η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση του έργου, εφόσον το ακίνητο που έχει προσφέρει ως ανταλλαγή ο Δήμος Πατρέων στην μίνι περιμετρική έχει εκκρεμότητες πολεοδομικής φύσεως.

Πηγή: thebest

Όλη η επικαιρότητα