Αθλητισμός Ηλεία

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας για το 42ο Ολυμπιακό Ράλλυ

Ο Δήμος δεσμεύθηκε για την άμεση αποκατάσταση των όποιων φθορών προκύψουν στο αγροτικό οδικό δίκτυο.
Ακούστε το άρθρο

Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του 42ου Ολυμπιακού Ράλλυ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Χάρη Σπηλιόπουλου, του Προέδρου της ΔΕΥΑ κ. Νίκου Μαρούντα, του Προέδρου της ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλη Αποστολόπουλου και του Προέδρου της Κοινότητας Μηλεών κ. Θεμιστοκλή Κοτσιρά.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάρτιο λόγω των περιορισμών της πανδημίας και αποφασίστηκε από την ΑΟΛΑΠ να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13 & 14 Νοεμβρίου. Τόσο ο κ. Γεωργιόπουλος όσο και ο κ. Κοτσιράς επισήμαναν τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα, κυρίως τον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο που παρουσιάζει το αγροτικό και δημοτικό οδικό δίκτυο εξαιτίας των εντατικών εργασιών συλλογής ελαιοκάρπου αυτή την περίοδο. Το γεγονός αυτό απαιτεί αυξημένη προσοχή τόσο σε ζητήματα ασφάλειας όσο και στην ανάγκη ελαχιστοποίησης της όχλησης στις αγροτικές και καθημερινές δραστηριότητες των κατοίκων του οροπεδίου.

Συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές να διεξαχθούν οι δοκιμαστικοί αγώνες παρουσία κριτών το Σάββατο και Κυριακή 6 & 7 Νοεμβρίου, όπως και το τριήμερο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 12,13 & 14 Νοεμβρίου που θα γίνει ο κανονικός αγώνας. Ο Δήμος δεσμεύθηκε για την άμεση αποκατάσταση των όποιων φθορών προκύψουν στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Αντίστοιχα η ΑΟΛΑΠ δεσμεύθηκε για την αποκατάσταση της καθαριότητας στις περιοχές διεξαγωγής του 42ου Ολυμπιακού Ράλλυ.

Όλη η επικαιρότητα