Ηλεία

Σύσκεψη στο Καράτουλα – Έδωσαν βαρύτητα σε αθλητικές εγκαταστάσεις

Ακούστε το άρθρο

Με θέματα που αφορούν κυρίως τον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στις τοπικές κοινότητες της Ωλένης, καθώς επίσης, καθημερινά προβλήματα, που χρειάζονται επίλυσης, από το Τμήμα Πρασίνου και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η καθιερωμένη μηνιαία σύσκεψη στην τοπική κοινότητα Καράτουλα, στην οποία παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής δήμαρχος, Ανδρέας Σκαρτσιάρης, ο αντιδήμαρχος Ωλένης, Σωτήρης Γεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βασίλης Σεϊντής και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παντελεήμων Αθανασόπουλος.

Επίσης στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Διευθυντές Τεχνικών Υπηρεσιών, Σοφία Γούργουρα, Προγραμματισμού, Άρης Φιλιππόπουλος, Πρόνοιας, Έλσα Κωστοπούλου, Παιδείας, Σοφία Ζάγκλη, ΚΕΠ, Ιωάννης Κουλούκης και Καθαριότητας, Γαγιανή Συσκάκη. Επίσης συμμετείχαν πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης.

Η σύσκεψη ξεκίνησε με την καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν στα γήπεδα των τοπικών κοινοτήτων τα οποία κυρίως εστιάζονται στον χλοοτάπητα των γηπέδων και στα αποδυτήρια των ομάδων. Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Παντελεήμων Αθανασόπουλος έδωσε απαντήσεις στους προέδρους για τα προβλήματα αυτά, τονίζοντας πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει η πλήρη καταγραφή τους ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης. Αμέσως μετά οι πρόεδροι μίλησαν για τις ανάγκες των Κοινοτήτων τους κυρίως σε ότι αγορά την αγροτική οδοποιία. Ο αναπληρωτής δήμαρχος, Ανδρέας Σκαρτσιάρης, συνομίλησε με τους προέδρους και επεσήμανε πως στόχος της δημοτικής αρχής είναι τα προβλήματα αυτά να ικανοποιηθούν άμεσα.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Σεϊντής μίλησε για τις εργασίες που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες για τον καθαρισμό των κεντρικών και των αγροτικών δρόμων. Τέλος τον λόγο πήραν οι διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου για θέματα των αρμοδιοτήτων τους (Πρόνοια, ΚΕΠ, σχολικές μονάδες κτλ).

Όλη η επικαιρότητα