Ελλάδα

Σύζυγος 36χρονης μεσίτριας: «Ας μιλήσει ο γιατρός για να ξέρουμε τι θα πούμε στα παιδιά»

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζει ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρούργο μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου εργάζονταν. Ο άντρας της άτυχης Ντιάνας μιλώντας στο protothema.gr αποκαλύπτει «Ήταν το στήριγμά μου, η φίλη μου, η συζυγός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Για την γυναίκα μου καλά λόγια έχει να πει όλη η κοινωνία. Είχε ευρύ κοινωνικό περιβάλλον, όλοι λένε τα καλύτερα, όπου και να ρωτήσετε».

Ο ίδιος ζητά δικαιοσύνη για να δικαιωθεί η μνήμη της συζύγου του. Ζητά από τον αγγειοχειρούργο να πει την αλήθεια και τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο απόγευμα για να λυτρωθεί η οικογένειά του και να ξέρει τι να πει στα τρία αγγελούδια του, που έχασαν αιφνίδια την μητέρα τους: «Περιμένουμε από τους αρμόδιους να κάνουν την δουλειά τους. Εμείς θέλουμε την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Για να ξέρουμε κυρίως τι να πούμε αύριο σε αυτά τα παιδιά. Μόνο ο γιατρός μπορεί να μας πει τι έγινε, ας το κάνει να λυτρωθούμε».

Όπως αποκαλύπτει όλη η οικογένεια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να ανασυγκροτηθεί . Κύριο μέλημά του τα παιδιά. Αξίζει να αναφερθεί πως μαζί με την Ντιάνα έχει αποκτήσει μία κορούλα, την 8χρονη σήμερα Σωτηρία. Η άτυχη μεσίτρια είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο δύο παιδιά τα οποία ο ίδιος ποτέ δεν τα ξεχώρισε και τους φέρθηκε σαν να ήταν δικά του. «Εμείς θα σταθούμε στα πόδια μας, θα παλέψουμε, θα ανασυγκροτηθούμε και θα κάνουμε ότι πρέπει γιατί είναι και πάνω από όλα τα παιδιά. Τα παιδιά ξέρουν ακριβώς τι έχει συμβεί, προσπαθούμε να ανασυγκροτηθούμε όλοι και να ορθοποδήσουμε και θα το κάνουμε».

Η οικογένεια της άτυχης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών τις επόμενες ώρες θα παραλάβει την σορό της προκειμένου να οριστεί η τελετή ταφής και να πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη γυναίκα.

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα