Ηλεία

Τ. Αντωνακόπουλος: «Συνειδητοί συκοφάντες υποδύονται τους εισαγγελείς… περαστικά τους!»

Ακούστε το άρθρο

«Υπάρχει και ιατρική θεραπεία»

Επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, κατά όσων συκοφαντούν συστηματικά την δημοτική αρχή και κάνουν σπέκουλα πάνω σε ένα τεράστιο εθνικό θέμα.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, με ανάρτηση του στο fb, όσον αφορά στο θέμα του κατάπλου κρουαζιερόπλοιου στο λιμένα Κατακόλου, ανέφερε ότι «Ζουν εδώ, αυτοί που δεν γνωρίζουν την δημοσιευμένη έγκαιρα στον τοπικό τύπο επιστολή μου στον υπουργό υγείας, με την οποία του συνιστούσα να μην επιτρέψει τον κατάπλου συγκεκριμένου κρουαζερόπλοιου στο Κατάκολο».

Μίλησε για συκοφάντες που έχουν ενδυθεί το ρόλο του εισαγγελέα και τους προέτρεψε να λάβουν ιατρική θεραπεία.

Ολόκληρη η δήλωση του κου Αντωνακόπουλου εχει ως εξής:

«Πως λέγονται αυτοί που συνειδητά συκοφαντούν??
Ζουν εδώ, αυτοί που δεν γνωρίζουν την δημοσιευμένη έγκαιρα στον τοπικό τύπο επιστολή μου στον υπουργό υγείας, με την οποία του συνιστούσα να μην επιτρέψει τον κατάπλου συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο??
Δηλαδή ο Κος Ανδρέας Καπογιάννης που αναφέρει αυτή την επιστολή και σε χθεσινό ρεπορτάζ, τι είναι?
Υπάρχει και αποδεικτικό αποστολής.
Αποτυχημένοι μεγαλοσχημονες, άσχετοι πολίτες της κακιάς στιγμής, επιδίδονται στο γνώριμο σπορ της λασπολογίας, υποδύονται το ρόλο του εισαγγελέα κτλ.
Δεν γνωρίζουν, αυτοί οι ξερόλες, ότι για λόγους δημόσιας υγείας, μόνο ο υπουργός υγείας κλείνει το λιμάνι.
Όμως έτσι αποκαλύπτονται όσοι υποφέρουν από την αποτυχία των αμετροεπών φιλοδοξιών τους, όσοι η ζωή τους εξαντλείται στην ατέρμονη φλυαρία του fb, γιατί στη μάζα θα βρουν και κάποιον όμοιο τους.
Περαστικά τους αλλά υπάρχει και ιατρική θεραπεία, μην βασανίζονται, γιατί θα μας βρίσκουν μπροστά τους, με τη θέληση του λαού και συνεχώς θα υποφέρουν!!!»

Όλη η επικαιρότητα