Περίεργα

Τα 10 πιο παράξενα trend της μόδας στον κόσμο!

16088_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε κάποια πολύ παράξενα trend ανά τον κόσμο, που έχουν αν μη τι άλλο πολυπολυτισμική αξία αναφοράς? Γιατί η Χίτλερ-μάνια, για παράδειγμα, ή τα τατουάζ στα μάτια δεν μπορείς να τα? παραβλέψεις! Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα 10 top πιο παράξενα trend της μόδας που εκπλήσσουν.

10. Χίτλερ-μάνια, Ταϊλάνδη

Στις αρχές του 2011 ο Χίτλερ εισέβαλε στην Μπανγκόκ! Κι αν ακόμα δεν μάθατε τίποτε είναι επειδή αυτή η εισβολή αφορούσε στον κόσμο της μόδας. Και πιο συγκεκριμένα, μπλουζάκια, πουκάμισα, αφίσες και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε απέκτησαν κάτι από? Φύρερ!

9. Οι? μεταλάδες της Νότιας Αφρικής

Το heavy metal κάνει θραύση στη Μποτσουάνα, με δερμάτινα και αλυσίδες να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για νεαρούς αλλά και μεγαλύτερους στην ηλικία.

8. Gothic Λολίτες, Ιαπωνία

Η έννοια της «Λολίτας» στην ιαπωνική κουλτούρα δίνει έμφαση στο χαριτωμένο και κομψό βικτωριανό στυλ στη μόδα, ενώ το «Gothic» αφορά στην επιλογή του σκούρου χρώματος. Απαραίτητο αξεσουάρ? το ομπρελίνο!

7. Υπερ-μυτερές μπότες? σαρώνουν το Μεξικό!

Για άγνωστους λόγους, οι καουμπόικες μπότες που φοράνε οι άντρες στο Μεξικό αποκτούν επιμήκεις άκρες, γεγονός που αποτελεί τη νέα τρέλα στο Μεξικό. Γιατί το κάνουν; Αν και αποτελεί μυστήριο η επιλογή αυτή, θα μπορούσαν να το κάνουν για να προσελκύσουν τοενδιαφέρον των γυναικών!

6. Αντρικά κολάν σε όλο τον κόσμο

Είναι γνωστά στους fashionistas με την ονομασία «meggings» και δεν είναι τίποτα άλλο από την αρσενική εκδοχή του γυναικείου κολάν. Κι όσο πιο στενό ακόμα πιο trend!

5. Κοσμήματα μέσα στα μάτια, Ολλανδία

Το μέρος του σώματος που αγνοείται περισσότερο στον κόσμο της μόδας είναι τα μάτια. Κι όταν το αντιλήφθηκαν αυτό οι Ολλανδοί είπαν να τα? στολίσουν λίγο! Μια νέα τεχνική επιτρέπει σε μικροσκοπικά κοσμήματα από πολύτιμα μέταλλα να τοποθετηθούν στο μάτι, τα οποία μπορούν να παραμείνουν εκεί ως 8 χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα.

4. Τατουάζ στο εσωτερικό των ματιών, ΗΠΑ & Καναδάς

Το «άσπρο» του ματιού χρωματίζεται στην απόχρωση της επιλογής σας, με το μπλε και το κίτρινο να ξεχωρίζουν. Η τοποθέτηση της βαφής γίνεται με λεπτή βελόνα και αρκετή? υπομονή από τον τυχερό trendy!

3. Σκουρόχρωμες Γιαπωνέζες Manba με υπερβολικό μακιγιάζ, Ιαπωνία

Με επιροή από διάφορα κόμικ, η εμφάνιση Manba δίνει έμφαση κυρίως στο σκούρο δέρμα και στο βαρύ μακιγιάζ, στοιχεία που βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με την κλασική ιαπωνική αισθητική του ομορφιά ? άσπρο δέρμα και λιτό μακιγιάζ. Βασικό χαρακτηριστικό τα ασημί μάτια και χείλη!

2. Facekini ή αλλιώς? full face μαγιό, Κίνα

Στην Κίνα οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν το μαύρισμα διά ροπάλου, καθώς αποτελεί δείγμα χειρωνακτικής εργασίας σε αντίθεση με την λευκή επιδερμίδα που παραπέμπει στην ελίτ. Έτσι ενδύονται? μαγιό και στο πρόσωπο! Και μάλιστα? full face!

1. «Κουλούρια» στο μέτωπο για τους Ιάπωνες!

Το να επιλέξεις να σου κάνουν έγχυση φυσιολογικού ορού στο μέτωπό προκειμένου να αποκτήσεις ένα είδος ντόνατ, κουλουριού ή μπέγκελ (όπως θέλετε πείτε το) ε, δεν είναι και ό,τι πιο φυσιολογικό. Μια κουλούρα στο κεφάλι με μια τρύπα στη μέση εκτός από το προφανές ερώτημα που σου γεννά -γιατί;;;- είναι και κομματάκι αντιαισθητική, τρομακτική? έξω από εδώ!!! Δικαίως, λοιπόν, κερδίζει το βραβείο στην εν λόγω, λίστα αφού η τρέλα στην Ιαπωνία (ξανά και ξανά!) καλά κρατεί και στο χώρο της μόδας.

Όλη η επικαιρότητα