Life

Τα 3 πιο προσγειωμένα ζώδια: Οι ρεαλιστές της ζωής

Τα πιο προσγειωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να νιώσεις ότι πρέπει να ενεργήσεις με συγκεκριμένο τρόπο για να λάβεις την έγκρισή τους.
Ακούστε το άρθρο

Yπάρχει κάτι το ανακουφιστικό όταν βρίσκεσαι κοντά σε προσγειωμένα άτομα. Είναι χαλαροί, δεν προκαλούν δράματα και είναι εύκολο να τους μιλήσεις. Και όπως συμβαίνει με πολλά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ανθρώπων, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, το ζώδιο, παίζει ρόλο στο πόσο προσγειωμένος είναι κάποιος.

Τα πιο προσγειωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να νιώσεις ότι πρέπει να ενεργήσεις με συγκεκριμένο τρόπο για να λάβεις την έγκρισή τους. Αλλά ταυτόχρονα, δίνουν την αίσθηση ότι δεν προσποιούνται κάτι που δεν είναι.

Είναι τα άτομα που τείνουν να είναι πιο ήρεμα και όχι υπερβολικά αντιδραστικά. Δεν παρασύρονται από συναισθήματα ή σκέψεις και τους αφορούν περισσότερο οι σωματικές και πρακτικές απολαύσεις της ζωής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ζώδια της γης θα ήταν τα πιο προσγειωμένα μεταξύ του ζωδιακού κύκλου. Ωστόσο, κάθε ζώδιο εκφράζει αυτό το χαρακτηριστικό με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που νιώθει ένα με τη Γη. Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι είναι σταθεροί, προσγειωμένοι και ανθεκτικοί. Τείνουν να παραμένουν ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε καταστάσεις υψηλής πίεσης και προτιμούν να ακολουθούν μια αργή και σταθερή προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων. Είναι πολύ υπομονετικοί και σπάνια χάνουν την ψυχραιμία τους.

Ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι η Αφροδίτη, επομένως έχουν μια υλιστική προσέγγιση στη ζωή και απολαμβάνουν τα καλύτερα που αυτός ο κόσμος έχει να τους δώσει. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα ζώδια, δεν θα επιδεικνύουν το ακριβό τους γούστο. Απλώς τους αρέσει, αυτό που τους αρέσει. Ένας τυπικός Ταύρος είναι επίσης πολύ γενναιόδωρος και δεν έχει πρόβλημα να μοιράζεται και να δίνει στους άλλους. Κάτι που τους κάνει να φαίνονται πολύ προσγειωμένοι.

Παρθένος

Όπως και τα άλλα ζώδια της γης, έτσι και η Παρθένος έχει μια πολύ χαλαρωτική παρουσία. Είναι οι «θεραπευτές και βοηθοί» του ζωδιακού κύκλου. Κυβερνούν τον έκτο οίκο της υγείας και της υπηρεσίας, έτσι έχουν αυτό το φυσικό ένστικτο να προσφέρουν βοήθεια στους άλλους.

Αν χρειάζεσαι κάποιον για να σε βοηθήσει, η Παρθένος θα τα παρατήσει όλα για να είναι εκεί για εσένα. Οι Παρθένοι βλέπουν επίσης τη μεγάλη εικόνα και μπορούν να παραμερίσουν το εγώ τους για το καλό της συλλογικότητας. Είναι αυτή η ανιδιοτέλεια που τους χαρίζει μια θέση ανάμεσα στα πιο προσγειωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το πιο πρακτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Eίναι εργατικός, άμεσος και ρεαλιστής. Οι Αιγόκεροι κυβερνούνται από τον Κρόνο, επομένως είναι πολύ πραγματιστές. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, διατηρούν την ψυχραιμία τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν μια λύση. Εδώ δεν υπάρχουν συναισθηματικές εκρήξεις ή δράματα. Οι Αιγόκεροι είναι επίσης πολύ αυθεντικοί.

Ξέρουν ποιοι είναι και δεν χρειάζεται να είναι ένας συγκεκριμένος τρόπος για να κάνουν τους άλλους να τους αρέσουν. Το σοβαρό του χαρακτήρα τους, μπορεί να φανεί εκφοβιστικό στην αρχή. Αλλά μόλις καταλάβεις πώς λειτουργούν, μπορεί να είναι αρκετά χαλαροί, ακόμη και αστείοι.

Όλη η επικαιρότητα