Lifestyle Smile

Τα 4 χειρότερα ζώδια για να βγεις ραντεβού

Είναι διασκεδαστικό να κάνεις εικασίες για το τι μπορεί να συμβεί στο επόμενο επεισόδιο, αλλά μερικές φορές, η εξέλιξη, κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι. Και ενώ σε πολλούς αρέσει το σασπένς, άλλοι προτιμούν την σταθερότητα, παρά την αβεβαιότητα.
Ακούστε το άρθρο

Το να βγαίνεις ραντεβού με ένα αναξιόπιστο άτομο, είναι σαν να βλέπεις μια τηλεοπτική σειρά, στην οποία κάθε επεισόδιο, τελειώνει μπροστά από ένα γκρεμό. Είναι διασκεδαστικό να κάνεις εικασίες για το τι μπορεί να συμβεί στο επόμενο επεισόδιο, αλλά μερικές φορές, η εξέλιξη, κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι. Και ενώ σε πολλούς αρέσει το σασπένς, άλλοι προτιμούν την σταθερότητα, παρά την αβεβαιότητα.

Αν και όχι απαραίτητα εγωκεντρικοί, τα χειρότερα ζώδια για να βγεις ραντεβού, τείνουν να βάζουν τις δικές τους ανάγκες πάνω από τους άλλους. Για αυτά τα ζώδια, το να εμφανιστούν καθυστερημένα σε ένα ραντεβού, δεν απαιτεί κάποιου είδους δικαιολογία. Και ενώ μια αυθόρμητη, ανέμελη στάση μπορεί να είναι αναζωογονητική μερικές φορές, αυτά τα ζώδια δεν είναι απαραίτητα τα πιο οργανωμένα, προσγειωμένα ή υπεύθυνα. Εάν λοιπόν το ιδανικό ραντεβού για εσένα, απαιτεί σωστή συνεννόηση, τότε ένα ραντεβού με ένα από τα παρακάτω ζώδια, μάλλον δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

Τα χειρότερα ζώδια για ραντεβού

Υδροχόος
Ένας Υδροχόος κάνει πάντα ό,τι θέλει και δεν υπάρχει τρόπος να τον εμποδίσεις. Αυτά τα ιδιόμορφα, ανεξάρτητα άτομα, τείνουν να ζουν σε μεγάλο βαθμό μέσα στις σκέψεις τους, επομένως δεν είναι ότι δεν νοιάζονται για τα συναισθήματα των άλλων. Απλώς ξεχνούν μερικές φορές ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν συναισθήματα. Ως καινοτόμοι του ζωδιακού κύκλου, θέλουν να πάνε όπου κι αν τους βγάλει η ιδιοτροπία τους, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες ή την κοινή λογική. Οι Υδροχόοι έχουν επίσης τη φήμη ότι είναι αρκετά αποστασιοποιημένοι. Οπότε το γεγονός ότι θα τους περιμένεις να εμφανιστούν σε ένα ραντεβού ή ότι μπορεί να σου στείλουν ένα μήνυμα για να ακυρώσουν, δεν θα τους προκαλέσει και πολλές ενοχές.

Ιχθύες
Όπως οι Υδροχόοι, έτσι και οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι που περνούν πολύ περισσότερο χρόνο στον κόσμο της φαντασίας, από ό,τι στην πραγματικότητα. Αν και γενναιόδωρος και συμπονετικός, ένας Ιχθύς έχει την τάση να αφήνει τα συναισθήματά του, να «κλέβουν» τον καλύτερο του εαυτό. Από τη φύση τους ρομαντικοί, οι Ιχθύες αναζητούν την ευχαρίστηση και αποσπώνται εύκολα από τα σχέδιά τους. Και να θέλουν, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Οι Ιχθύες ακούνε τις καρδιές τους, όχι τη λογική. Ακριβώς όμως, επειδή είναι τόσο συναισθηματικοί, πιθανότατα ένα ραντεβού μαζί τους, δεν θα είναι ποτέ επί ίσοις όροις. Θα έχει πάντα να κάνει με αυτούς!

Δίδυμοι
Η επιτομή της δυαδικότητας, οι Δίδυμοι δεν μπορούν να πάρουν εύκολα αποφάσεις. Και όπως θα περίμενε κανείς, αυτό τους κάνει αρκετά δύσκολους στο να βασιστείς πάνω τους. Σχεδόν το μόνο πράγμα που μπορείς να περιμένεις από έναν Δίδυμο, είναι να εμφανιστεί σε ένα ραντεβού καθυστερημένος, επειδή δεν μπορούσε να αποφασίσει για το ντύσιμο του. Γενικά θα πρέπει απλώς να περιμένεις, κάτι το απροσδόκητο. Όπως και οι Υδροχόοι, έτσι και οι Δίδυμοι δεν υποκύπτουν στα συναισθήματα. Το γεγονός ότι δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στο να περνούν καλά, επίσης δεν βοηθάει τα πράγματα.

Τοξότης
Όταν μιλάμε για ανευθυνότητα, οι Τοξότες παίρνουν τα σκήπτρα. Ως επαναστατικά και ανήσυχα πνεύματα, οι Τοξότες, δεν μπορούν να καθίσουν ακίνητοι ούτε μια στιγμή και τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό γι ‘αυτούς από το να βαριούνται. Ακόμα κι αν καταφέρεις να κάνεις συγκεκριμένα σχέδια με έναν Τοξότη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει μια καλύτερη πρόταση και απλά να ξεχάσει να σε ενημερώσει, μέχρι να είναι πια πολύ αργά. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που τείνει να κάνει διφορούμενες σχέσεις και περιφέρεται συνέχεια με ένα κινητό χωρίς μπαταρία. Αν θέλεις μια σταθερή σχέση, ένα ραντεβού με Τοξότη, πιθανότατα δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα