Κινηματογράφος

Τα 8 πιο διάσημα ζευγάρια της οθόνης μισούσαν ο ένας τον άλλον

Ακούστε το άρθρο

1. Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς- Το Ημερολόγιο (2004)

ryan gosling rachel mcadams

Ενώ στην ταινία η Άλι και ο Νόα μάλωναν, χώριζαν αλλά τελικά έζησαν τον μεγάλο έρωτα, ο Γκόσλινγκ και η ΜακΆνταμς μόνο μάλωναν. Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Νικ Κασαβέτης, ο οποίος ανέφερε ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας είχε πει μπροστά σε 150 ανθρώπους που βρίσκονταν στο γύρισμα εκείνη τη στιγμή ότι θέλει να αντικατασταθεί η ηθοποιός. Απ’ ό,τι φάνηκε όμως, αυτή η ένταση είχε βαθύτερα αίτια, αφού τελικά οι πρωταγωνιστές κατέληξαν να είναι ζευγάρι λίγα χρόνια αργότερα.

2. Πιρς Μπρόσναν και Τέρι Χάτσερ- Tomorrow Never Dies (1998)

pierce brosnan teri hatcher

Ο πρώην 007 δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με την Τέρι Χάτσερ, αφού η δεύτερη δεν ήταν ποτέ στην ώρα της και συνήθιζε να έρχεται αργοπορημένη στο στούντιο. «Ήμουν πάρα πολύ εκνευρισμένος που με έκανε και περίμενα τόση ώρα μέχρι να έρθει», είχε πει ο Μπρόσναν, ο οποίος φαίνεται ότι της είχε εκφράσει και λεκτικά τη δυσαρέσκειά του. Τελικά, αποδείχτηκε ότι η Χάτσερ ήταν έγκυος εκείνη την εποχή και υπέφερε από πρωινές ναυτίες που την ανάγκαζαν να αργεί στα γυρίσματα.

3. Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Κλερ Ντέινς- Romeo + Juliet (1996)

claire danes dicaprio

Μπορεί η Κλερ Ντέινς να ήταν μόλις 16 ετών στα γυρίσματα της ταινίας αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από τον να βρίσκει τον 22χρονο Λίο ανώριμο και εκνευριστικό. Λέγεται ότι εκείνη δεν άντεξε άλλο τις πλάκες και τις κακόγουστες φάρσες που έκανε σε όσους δούλευαν στην ταινία και εκείνος την έβρισκε πολύ σοβαροφανή. Τελικά, σύμφωνα με τις φήμες, κατέληξαν να μιλούν μόνο όταν οι κάμερες ήταν ανοιχτές.

4. Νικ Νόλτε και Τζούλια Ρόμπερτς- I Love Trouble (1994)

nick nolte julia roberts

Φήμες λένε ότι το ζευγάρι της ταινίας που είχε τον ελληνικό τίτλο «Πρωτοσέλιδος έρωτας», όχι μόνο δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον, αλλά κατέληξαν να γυρίζουν και χωριστά σχεδόν όλες τις σκηνές. Αργότερα, η Ρόμπερτς είχε χαρακτηρίσει τον Νόλτε ως «εντελώς αηδιαστικό» και εκείνος είχε απαντήσει λέγοντας ότι «δεν είναι καλός άνθρωπος, όλοι το ξέρουν».

5. Γουίλιαμ Μπάλντγουίν και Σάρον Στόουν- Sliver (1993)

sharon stone

Η ταινία δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές αλλά μάλλον δεν έφταιγε το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές της δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά. Η Σάρον Στόουν, συνήθιζε να ενοχλεί τον συμπρωταγωνιστή της μόνο και μόνο για να γελάσει. Λέγεται, μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια μία σκηνής όπου το ζευγάρι φιλιόταν εκείνη του δάγκωσε τόσο πολύ τη γλώσσα που δεν μπορούσε να μιλήσει για μία εβδομάδα.

6. Πάτρικ Σουέιζι και Τζένιφερ Γκρέι- Dirty Dancing (1987)

patrick swayze jennifer grey

Δεν ήταν η πρώτη τους συνάντηση στα γυρίσματα ταινίας, αφού λίγα χρόνια νωρίτερα είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία The Red Dawn. Ο Σουέιζι έβρισκε τη συμπρωταγωνίστριά του εκνευριστική και κυκλοθυμική, που τους ανάγκαζε να γυρίζουν την ίδια σκηνή ξανά και ξανά. Τελικά, όμως, οι δυο τους κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους και μερικά χρόνια αργότερα έγιναν καλοί φίλοι.

7. Ρίτσαρντ Γκιρ και Ντέμπρα Γουίνγκερ- An Officer and a Gentleman (1982)

Για την Ντέμπρα Γουίνγκερ, ο Γκιρ δεν ήταν ούτε ιπτάμενος και σίγουρα καθόλου τζέντλεμαν, αφού δεν τον άντεχε και πέρασε απαίσια στα γυρίσματα της ταινία. Μάλιστα τον χαρακτήρισε και ως «τοίχο από τούβλα».

8. Τόνι Κέρτις και Μέριλιν Μονρόε- Some Like It Hot (1959)

tony curtis and marilyn monroe

Όταν ο Κέρτις ρωτήθηκε πώς είναι να φιλάει κανείς τη σέξι ξανθιά, αντικείμενο πόθου πολλών αντρών, εκείνος απάντησε ότι «ήταν σαν να φιλάς τον Χίτλερ». Αν και οι δύο πρωταγωνιστές ήταν ζευγάρι πριν τα γυρίσματα της ταινίας, ο Κέρτις φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και δεν έβρισκε καθόλου ωραίο τον τρόπο που τον φιλούσε η Μονρόε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μία φορά πήγε να τον πνίξει με τη γλώσσα της.

Πηγή: Business Insider

Όλη η επικαιρότητα