Τα αστέρια του Μπράβο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017

«Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, η μόνη μας χαρά είναι τα παιδιά μας. Το ΜΠΡΑΒΟ που τους δίνετε είναι για εκείνα που αγωνίζονται για το δικό τους αύριο, αλλά και για μας τους γονείς η καλύτερη επιβράβευση», μας λένε συγκινημένοι οι γονείς των αριστούχων μαθητών.

«Το περιμένουμε κάθε φορά, μας έχει γίνει  συνήθεια όλα αυτά τα χρόνια. Μην το αφήσετε ποτέ, να ξέρετε ότι εμείς περιμένουμε αληθινά να δούμε τα παιδιά μας στη στήλη των Επιλογών της «Πατρίδας». Τα δε παιδιά μας το κρατούν ως την καλύτερη ανάμνησή τους…».

Αυτά τα ζεστά λόγια των γονιών ήταν η δική μας επιβράβευση.

Τα δικά τους Μπράβο είναι για μας το κίνητρο για βελτίωση, για μεγαλύτερη προσφορά και για  καλύτερη ενημέρωση.Τους απαντάμε λοιπόν ότι όσο είμαστε ζωντανοί θα έχουμε την μεγάλη χαρά να προσφέρουμε σ’ όλους τους αναγνώστες των Επιλογών αυτό το κομμάτι της επιβράβευσης για τα παιδιά τους και για  τους ίδιους. Μαζί με τις ευχές μας για το καλύτερο αύριο.

Να είστε όλοι πάντα καλά και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

1ο Λύκειο Πύργου

Ο Δ/ντής του Νίκος Μάστορας και η  υποδιευθύντρια, Αγγέλικα Παπαγεωργίου, είναι πάντα πρόθυμοι να συνεργαστούμε για να παρουσιάσουμε τα αστέρια του σχολείου τους, γιατί πιστεύουν ότι έτσι βοηθούν τα παιδιά στη μεγάλη τους προσπάθεια

Η Σημαιοφόρος του 1ου Λυκείου Πύργου της 25ης Μαρτίου ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, Ελένη Καρρά με βαθμό 19,7. Είναι κόρη του Χαράλαμπου Καρρά, επιχειρηματία και της Μύριαμ Αμπντέλ – Χαντί, με βαθμό 19,7.

Δεξιά παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, Μαρία – Σοφία Λώλη με βαθμό 19,4, είναι κόρη του αξέχαστου αστυνομικού Ελευθερίου Λώλη και της Αθανασίας Λώλη.

Αριστερός παραστάτης είναι ο αριστούχος μαθητής της Γ’ Λυκείου, Νίκος Λουκίσσας με βαθμό 19,4. Είναι γιος του τοπογράφου – μηχανικού Κωστή Λουκίσσα και της καθηγήτριας – φιλολόγου Όλγας Λαμπαούνα

Παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Β’ Λυκείου, Αγγελική Μπουλαλά με βαθμό 19,6. Είναι κόρη του αστυνομικού Βασίλη Μπουλαλά και της νηπιαγωγού Ελένης Σκόνδρα.

Παραστάτιδα δεξιά ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Β’ Λυκείου, Γεωργία Μέμου με βαθμό 19,6. Είναι κόρη του Οικονομολόγου, Χαράλαμπου Μέμου και της Δημοσίου Υπαλλήλου Βασιλικής Μπούκουρα.

Παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Α’ Λυκείου, Ευανθία Κουσιαφέ με βαθμό 19,2. Είναι κόρη του τοπογράφου-μηχανικού Θεοδώρου Κουσιαφέ και της Παναγιώτας Λασκαράτου.

2ο Λύκειο Πύργου

Με ευγένεια πάντα μας παρουσιάζουν η Δ/ντρια, Ελένη Καββαδά και η υπδ/ντρια του Δήμητρα Μικελοπούλου τους μαθητές «αστέρια». Θέλουν να τα παρουσιάσουν και σ’ αυτούς που δεν τα ξέρουν. Αυτή είναι η επιβράβευση από εμάς για όλους τους καθηγητές και τα παιδιά που δίνουν τον αληθινό αγώνα τους.

Σημαιοφόρος ήταν ο αριστούχος μαθητής της Γ’ Λυκείου, Δημήτρης Λαμπρόπουλος με βαθμό 19 & 8/10. Είναι γιος του επιχειρηματία, Κώστα Λαμπρόπουλου και της φιλολόγου καθηγήτριας, Μπίας Αγριδιώτη.

Παραστάτιδα αριστερά ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ τάξης, Θάλεια Αγγελοπούλου με βαθμό 19,7/10. Είναι κόρη του γιατρού, Γιάννη Αγγελόπουλου και της καθηγήτριας μαθηματικού, Διονυσίας Μαντά.

Παραστάτιδα δεξιά ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ Τάξης, Αικατερίνη Λάλη με βαθμό 19 & 8/10. Είναι κόρη του τεχνολόγου – πολιτικού μηχανικού Πολυκράτη Λάλη και της καθηγήτριας φιλολόγου, Νικολέτας Θεοδωροπούλου.

Παραστάτης ήταν ο αριστούχος μαθητής της Β’ Λυκείου, Γιώργος Αλεξανδρόπουλος με βαθμό 19,9. Είναι γιος των κομμωτών Θανάση Αλεξανδρόπουλου και της Αντωνίας Γιαννοπούλου.

Παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Β’ Λυκείου, Μαρία Καλοφώνου με βαθμό 19,4. Είναι κόρη του π. αντιδήμαρχου Πύργου, Βασίλη Καλοφώνου και της Δημοτικής υπαλλήλου Ευανθίας Λαμπροπούλου.

Παραστάτης από την Α’ Λυκείου ήταν ο αριστούχος μαθητής, Νίκος Σοφός με βαθμό 20. Είναι γιος του δημοσίου υπαλλήλου, Διονύση Σοφού και της καθηγήτριας φιλολόγου, Δήμητρας Διονυσίου.

3ο Λύκειο Πύργου

Η Δ/ντρια του Ευρυδίκη Παυλοπούλου αυτή τη φορά μας συγκίνησε. «Είδα ότι τελικά για τη δουλειά που κάνετε οι γονείς όχι μόνο δεν έχουν αντίρρηση αλλά το θέλουν πολύ. Γι’ αυτό και εγώ  είμαι πρόθυμη να σας τα δώσω». Εμείς θα προσθέσουμε μαζί με το ευχαριστώ μας, η επιβράβευση των παιδιών αυτών ανήκει σ’ όλους.

Ο σημαιοφόρος ήταν ο αριστούχος μαθητής της Γ’ Λυκείου, Γιάννης Τουρής με βαθμό 19 & 7/10. Είναι γιος του π. τραπεζικού υπαλλήλου, Χαράλαμπου Τουρή και της π. τραπεζικού, Χαρίκλειας Γιαννακοπούλου.

Παραστάτιδα από δεξιά ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, Γεωργία Μαυρομάτη με βαθμό 19 & 7/10. Είναι κόρη του δημοσίου υπαλλήλου, Παναγιώτη Μαυρομάτη και της Ιωάννας Θεοδωροπούλου.

Παραστάτιδα αριστερά ήταν η αριστούχος μαθήτρια, Χαραλαμπία Κρητικού με βαθμό 19,6. Είναι κόρη του αυτοκινητιστή, Γιώργου Κρητικού και της επιχειρηματία Ευτυχίας Ρήγα.

Παραστάτιδα αριστερά ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Β’ Λυκείου, Βίκη Σταθά με βαθμό 19,8/10. Είναι κόρη του ηλεκτρολόγου – μηχανικού, Ιωάννη Σταθά και της νηπιαγωγού, Ελένης Γρηγορίου.

Παραστάτης της Β’ Λυκείου ήταν ο αριστούχος μαθητής, Νίκος Δαμασκόπουλος με βαθμό 19,7. Είναι γιος του πυροσβέστη Γιώργου Δαμασκόπουλου και της Παναγιώτας Σταματοπούλου.

Παραστάτιδα από την Α’ Λυκείου ήταν η αριστούχος μαθήτρια Μαρία Ασμή με βαθμό 19,8.

Είναι κόρη του καθηγητή Νομικών και Πολιτικών Επιστημών, Λάζαρου Ασμή και της Άννας Θεοφιλοπούλου.

4ο Λύκειο Πύργου

Όταν σχηματίσαμε τον αριθμό του τηλεφώνου νιώσαμε ότι θα ακούγαμε την γνώριμη φωνή του. Γιατί η θύμηση του αξέχαστου Δ/ντη Κώστα Λιατσή, είναι πάντα ζωντανή.

Μιλήσαμε με τη νέα του Δ/τρια την καθηγήτρια φιλόλογο που από το 2003 είναι στη ομάδα των καθηγητών του 4ου Λυκείου. Πρόθυμη μαζί με τον υποδιευθντή Χρήστο Τσιρώνη μας παρουσίασαν τα δικά τους αστέρια.

Σημαιοφόρος του ήταν η Παναγιώτα – Ανδριάνα Κάββουρα. Η αριστούχος μαθήτρια  της Γ’ Λυκείου με βαθμό 19 & 9/10 είναι κόρη του συνταξιούχου της ΔΕΗ Χάρη Κάββουρα και της Κοινωνικής Λειτουργού Νίκης Ζαφειροπούλου.

Παραστάτιδα δεξιά ήταν η αριστούχος μαθήτρια, Μαρία Λεβέντη της Γ’ Λυκείου,με βαθμό 19,2. Είναι κόρη του αείμνηστου Αποστόλη Λεβέντη και της Διονυσίας Ζαφειροπούλου.

Η αριστερή παραστάτιδα της Γ’ Λυκείου ήταν η αριστούχος μαθήτρια, Σάρα Κιούρα με βαθμό 19,4.

Είναι κόρη του Αρμπέν και της Δουράλα Κιούρα.

Παραστάτης ήταν ο αριστούχος μαθητής της Β’ Λυκείου, Θεόδωρος Καββαθάς με βαθμό 19,9. Είναι γιος του συνταξιουχου Εμμανουήλ Καββαθά και της Ξανθής Πέρδικα.

Παραστάτης από τη Β’ Λυκείου ήταν ο αριστούχος μαθητής, Αριστοτέλης Αναστόπουλος με βαθμό 19,9. Είναι γιος του δάσκαλου Αναστασίου Αναστόπουλου και της ιατρού – ενδροκρινολόγου, Αλεξάνδρας Σταθοπούλου.

Από την Α’ Λυκείου παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια Χριστοφίλη Αθανασοπούλου με βαθμό 20. Είναι κόρη του γιατρού – μικροβιολόγου, Παναγιώτη Αθανασόπουλου και της καθηγήτριας φιλολόγου Αλεξάνδρας Μεϊντάνη.

1ο Λύκειο Αμαλιάδας

Κάθε φορά ο Δντής του Γιάννης Σφυρής είναι πρόθυμος αλλά αγχώδης, για να μας παρουσιάσει τα δικά του αστέρια. Είναι χρονιές που οι μαθητές του σχολείου του κάνουν επιτυχίες μεγάλες. Γι’ αυτό καμαρώνει και ο ίδιος αλλά και όλο το τιμ των καθηγητών που αφιέρωνουν ώρες για την μόρφωσή τους.

Η σημαιοφόρος του, ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ τάξης, Ιουλία Σταυροπούλου, με βαθμό 19,7. Είναι κόρη του μηχανικού – μηχανολόγου, Δημήτρη Σταυρόπουλου και της Παιδιάτρου  Ειρήνης Κακολιά.

Η δεξιά παραστάτιδα της Γ’ Λυκείου ήταν η αριστούχος μαθήτρια, Δήμητρα Γκρίλλα με βαθμό 20. Είναι κόρη του αγρότη Αποστόλη Γκρίλλα και της Μαρίας Παναγιωτοπούλου.

Η αριστερή παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ Λυκείου,  Μαρία Παπασπυροπούλου με βαθμό 19,5. Είναι κόρη του τεχνικού της ΔΕΗ, Κωνσταντίνου Παπασπυρόπουλου και της μαίας Νοσ. Πύργου, Βάγιας Σταμούλη.

Παραστάτιδα από τη Β’ Λυκείου ήταν η αριστούχος μαθήτρια, Μελίνα Τεμπονέρα με βαθμό 19,6. Είναι κόρη του γυμναστή Διονύση Τεμπονέρα και της γυμνάστριας Ελισάβετ Πέλκα.

Από την Β’ Λυκείου παραστάτης ήταν ο αριστούχος μαθητής, Τάσος Δάρρας με βαθμό 18,8. Είναι γιος του συνταξιούχου λιμενάρχη, Ανδρέα Δάρρα και της συνταξιούχου νοσηλεύτριας Αθανασίας Τσούκνου.

Από την Α’ Λυκείου ήταν η αριστούχος μαθήτρια Τζενσίλντα Λίτσο με βαθμό 19,8. Είναι κόρη του Ρολάντ και της Μπαρίμε Λίτσο.

2ο Λύκειο Αμαλιάδας

Αγνή Μπαλλή, η Δντρια της έννοιας  και της δοτικότητας. Κάθε φορά μας επαινεί για αυτή την προσεκτική δουλειά μας, γιατί η επιβράβευση στα αστέρια του σχολείου της που λάμπουν στις εξετάσεις, κάνουν την δουλειά τους να είναι ουσιαστική. Χρόνια τώρα το 2ο Λύκειο της Αμαλιάδας καμαρώνει για τις επιτυχίες του.

Σημαιοφόρος του ήταν ο αριστούχος μαθητής Γ’ Λυκείου, Πέτρος Καμπουράκης με βαθμό 19,6. Είναι γιος του Αγησίλαου του στρατιωτικού Αγησίλαου Καμπουράκη και της Ιδιωτικής υπαλλήλου, Αναστασίας Κεφαλληνού.

Αριστερός παραστάτης ήταν ο αριστούχος μαθητής της Γ’ Λυκείου, Ιωάννης Τσαγκαρούλιας με βαθμό 19,6. Είναι γιος του επιχειρηματία Παναγ. Τσαγγαρούλια και της Σωτηρίας Μπεκιάρη.

Δεξιά παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Αναστασία – Δανάη Παναγιωτοπούλου. Με βαθμό 19,4. Είναι κόρη του

καθηγητή της Φυσικής, Θοδωρή Παναγιωτόπουλου και της καθηγήτριας Φιλολόγου, Αικατερίνης Κόλλια

Παραστάτιδα από την Β’ Λυκείου ήταν η αριστούχος μαθήτρια Ιωάννα Παπαγεωργίου με βαθμό 19,9. Είναι κόρη του Δημοτικού υπαλλήλου Θεόδωρου Παπαγεωργίου και της νηπιαγωγού Γιώτας Σπηλιοπούλου.

Παραστάτης από την Β’ Λυκείου ήταν ο αριστούχος μαθητής Λάμπρος Παπανικολάου με βαθμό 19,8. Είναι γιος του οδοντιάτρου Νίκου Παπανικολάου και της διαιτολόγου Κωνσταντίνας Πυλαρινού

Παραστάτιδα από την Α’ Λυκείου ήταν η αριστούχος μαθήτρια Μαρία Πασσά με βαθμό 19,5. Είναι κόρη των αγροτών, Παρασκευά Πασά και της Ειρήνης Συντίκου

1ο ΕΠΑΛ Πύργου

Η Δ/ντρια του, Βάσω Σακκελάρη κάθε φορά μας μιλά για τα αγαπημένα της παιδιά. Έχει έγνοια και άγχος τον αγώνα  που κάνουν, μ’ όποιες δυσκολίες μόνο και μόνο για να μορφωθούν. Συγκινείται με την προσπάθεια κάθε παιδιού και βοηθάει όπως όλοι οι συνάδελφοί της για αυτό το σκοπό.

Σημαιοφόρος ήταν ο αριστούχος μαθητής της Γ’ Λυκείου, Γιάννης Κατσιρόπουλος, με βαθμό 18,1. Είναι γιος του συνταξιούχου υδραυλικού, Άγγελου Κατσιρόπουλου και της αξέχαστης Αναστασίας Σκεντάι.

Ο αριστερός παραστάτης της Γ’ Λυκείου ήταν ο αριστούχος Δημήτρης Κούλης με βαθμό 17,6. Είναι γιος των εκπαιδευτικών, Κωνσταντίνου Κούλη και της Παναγιώτας Μπαρτζοπούλου.

Ο δεξιός παραστάτης  της Γ’ Λυκείου ήταν ο Παναγιώτης Δρακόπουλος με βαθμό 16. Είναι γιος του ηλεκτρονικού Θοδωρή και της Μαρίας Δρακοπούλου.

Παραστάτιδα, ήταν η μαθήτρια της Β’ Λυκείου Μανωλία Δανια με βαθμό 16,5. Είναι κόρη του Δημήτρη Δανια και της Ζωής Μπαλαμπάκη.

Από τη Β’ Λυκείου παραστάτης ήταν ο Σακάι Φιορέλο με βαθμό 15,6. Είναι γιος του Ισμαήλ καιτ ης Μαϊλίντα Φιορέλο.

Από την Α’ Λυκείου παραστάτης ήταν ο αριστούχος μαθητής Δημήτρης Δρακόπουλος με βαθμό 17,1.

2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Ο Δ/ντης του Αθανάσιος Βέρρας και οι υποδιευθύντριες, Γιάννα Παπαφιτσοπούλου και Αγγελική Κιτσώνη ήσαν πρόθυμοι για να μας παρουσιάσουν τα αστέρια τους που τους αξίζουν πολλά μπράβο. Στα ΕΠΑΛ γίνεται ιδιαίτερη δουλειά και αυτά τα παιδά ανταποκρίνονται και προσπαθούν, θα μας πουν οι καθηγητές τους.

Σημαιοφόρος ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, Αγγελική Μπερούκα με βαθμό 19,7. Είναι κόρη  του συνταξιούχου στρατιωτικού Γιώργου Μπερούκα και της Δικαστικής υπαλλήλου, Σταυρούλα Κυριαζή.

Παραστάτης ήταν ο αριστούχος μαθητής Γ’ Λυκείου, Δρόσος Κονδύλης με βαθμό 19 & 6/10. Είναι γιος του μηχανολόγου – μηχανικού Δημητρίου Κονδύλη και της καθηγήτριας των Γαλλικών, Νικολίας Μωραΐτη.

Η δεξιά παραστάτιδα της Γ’ Λυκείου ήταν η αριστούχος μαθήτρια, Ελένη Παυλή με βαθμό 19,12/13. Είναι κόρη του ηλεκτρολόγου Χρήστου Παυλή και της Διονυσίας Βασιλοπούλου.

Παραστάτης ήταν ο αριστούχος μαθητής της Β’ Λυκείου, Αντώνης Αλεξόπουλος με βαθμό  18. Είναι γιος του Χαράλαμπου Αλεξόπουλου και της επιχειρηματία Ιωάννας Αλεξανδροπούλου

Παραστάτης από την Β’ Τάξη Λυκείου ήταν ο Παναγιώτης Κοτούλας με βαθμό 16 & 6/10. Είναι γιος του υπαλλήλου της ΔΕΗ, Θεμιστοκλή Κοτούλα και της ιδιωτ. υπαλλήλου, Πόπης Γεωργοπούλου.

Παραστάτιδα από την Α’ Λυκείου ήταν η αριστούχος, Θεοδώρα Καββαθά με βαθμό 18,2. Είναι κόρη του οδηγού ταξί, Κώστα Καββαθά και της Πάτρας Κωστοπούλου.

1ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Όταν  ζητήσαμε από τον Δντή, Βασίλη Παναγιωτόπουλο να μας πει λίγα λόγια για τις δραστηριότητες του σχολείου του μας απάντησε: «Θέλω μέρες να μιλάω, προσπαθούμε για να έχουμε αρκετές δραστηριότητες και εργαστήρια. Η δουλειά που γίνεται σε κάθε ΕΠΑΛ είναι σημαντική και αξίζει να πούμε πολλά μπράβο σ’ αυτά τα παιδιά.

Η σημαιοφόρος της Γ’ τάξης του ήταν η αριστούχος μαθήτρια Κατερίνα Σπεντζάρη με βαθμό 17,7.

Παραστάτης ήταν ο μαθητής της Γ’ τάξης Σπύρος Βυθούλκας.

Από τη Β’ Λυκείου ήταν παραστάτης ο μαθητής Ανδρέας Καρράς με βαθμό 15,7.

Από την Β’ τάξη ήταν παραστάτης ο μαθητής, Βαγγέλης Σκιαδαρέσης.

Από την Α’ τάξη παραστάτης ήταν ο μαθητής Διονύσης Μυλωνάς με βαθμό 16,9.

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Ο Δ/ντης του Κώστας Κωνσταντούλας και η υποδιευθύντρια Διονυσία Πατσούρη, χρόνια τώρα προσπαθούν για την ουσιαστική του λειτουργία. Στα ΕΠΑΛ γίνεται έργο και πρέπει να στηρίζεται από το κράτος και να ενισχύεται για το καλό των παιδιών.

Σημαιοφόρος ήταν ο αριστούχος μαθητής Γ’ Λυκείου με βαθμό 19, Ανδρεάς Μπουλούμπασης. Είναι γιος των αστυνομικών Παναγιώτη Μπουλούμπαση και της Γεωργία Λουκοπούλου.

Δεξιά παραστάτιδα ήταν η αριστούχος της Γ’ Λυκείου με βαθμό 18,8. Είναι κόρη του συνταξιούχου Αεροπορίας, Αντώνη Τσίρου και της καθηγήτριας Αγγλικών Αδαμαντίας Κωστοπούλου.

Αριστερή παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Γ’ Λυκείου με βαθμό 18,6 Νικολία Χαλούλου. Είναι κόρη του αγρότη, Βασίλης Χαλούλου και της Φωτεινής Ιορδανίδη.

Παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Β’ Λυκείου,  Αλεξάνδρα Νάκε με βαθμό 18,2/10. Είναι κόρη του Ρόμπερτ και της Μαργαρίτας Νάκε.

Παραστάτιδα ήταν η αριστούχος μαθήτρια της Β’ Λυκείου Άννα Βλασσοπούλου με βαθμό 17,5/10. Είναι η κόρη του Ηλία και της Βαρβάρας Βλασσοπούλου.

Παραστάτιδα ήταν η  μαθήτρια της Α’ Λυκείου, Αλεξάνδρα – Δήμητρα Λυκουρέση με βαθμό 16,3. Είναι η κόρη του λογιστή Νίκου και της Σταθούλας Λυκουρέση.

Όταν συναντιούνται μιλούν για τα θέματα που τους απασχολούν, για τα σχολεία τους. Έχουν όλοι το ίδιο άγχος για το καλύτερο των παιδιών τους.

Τούτη τη φορά ήταν όλοι μαζί στην κατάθεση των στεφάνων στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 2017. Φωτογραφία για την ανάμνηση, από αριστερά η Δ/ντρια του 4ου Λυκείου Γεωργία Χαρδαβέλλα, ο Δ/ντής του 2ου Γυμνασίου, Γιώργος Φωτεινόπουλος, η Δ/ντρια του 4ου Γυμνασίου, Μαρία Μπαντούνα, ο Δ/ντής του 1ου Γυμνασίου, Θανάσης Παπαγρηγορίου, ο Δ/ντής του 3ου Γυμνασίου Γιάννης Μπουλογιώργος, η Δ/ντρια του 2ου Λυκείου Έλενα Καββαδά, ο Δ/ντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Βασίλης Δημητρέλος, ο Δ/ντής του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου, Θανάσης Βέρρας, ο Δ/ντής 1ου Λυκείου, Νίκος Μάστορας και η Δ/ντρια του 1ου ΕΠΑΛ Πύργου, Βάσω Σακελλάρη