Αχαϊα Ελλάδα Ηλεία

Τα Αστυνομικά Νέα της Δυτικής Ελλάδας

Ακούστε το άρθρο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 16χρονος ημεδαπός, διότι   αγόρασε έναντι 200 ευρώ από 19χρονο ημεδαπό, δίκυκλη  μοτοσικλέτα, την οποία ο τελευταίος είχε αφαιρέσει πριν λίγες ώρες από 51χρονο ημεδαπό στην Πάτρα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 19χρονου συνεχίζονται, ενώ η δίκυκλη μοτοσικλέτα παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού   για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής  Οδού Αμαλιάδας – Σαβαλίων, από αστυνομικούς του  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία,  η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς του  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 21χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες, με μικροποσότητες κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 27, 40 και 19 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν τρεις ζάντες από φορτηγό ιδιοκτησίας ημεδαπού, συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού  για παράβαση του Νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 23χρονος ημεδαπός, διότι χθες τα ξημερώματα, στην περιοχή Αγιοβασιλιώτικα Αγρινίου, ενεργώντας από κοινού με δυο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας, 19 και 29 ετών, μετέβησαν σε οικία 35χρονης ημεδαπής και με την χρήση κυνηγετικής καραμπίνας την απείλησαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε δύο φορτηγά.

Όλη η επικαιρότητα