Ηλεία

Τα Αστυνομικά Νέα της Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Σύλληψη ημεδαπής για έκτιση υπολοίπου ποινής καταδικαστικής απόφασης

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, σύμφωνα με τις οποίες είχε υπόλοιπο έκτισης ποινής έξι μηνών για κλοπή.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε έρευνες, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στις οικίες των δυο δραστών βρήκαν και κατέσχεσαν μια επαναληπτική καραμπίνα και ένα κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατείχαν παράνομα.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατοχή ναρκωτικών και στέρηση Δελτίου Ταυτότητας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Ανδραβίδα από αστυνομικούς της μικτής περιπολίας των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας Κυλλήνης και Βουπρασίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατοχή ναρκωτικών και στέρηση Δελτίου Ταυτότητας.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της μικτής περιπολίας εντόπισαν τον άνδρα να οδηγεί κλεμμένο όχημα και του απηύθυναν σήμα για έλεγχο.

Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να προσκρούσει σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, να παρασύρει αστυνομικό και να ακινητοποιηθεί έπειτα από βλάβη στους τροχούς, στο ύψος των Μποντέικων Αχαΐας.

Σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά – φαρμακευτικά δισκία.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εκδώσει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα