Ηλεία

Τα Αστυνομικά Νέα της Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (88) γραμμάρια κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη με υπολογιστή

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος το τελευταίο δεκαήμερο, μέσω σελίδας κοινωνική δικτύωσης και με το πρόσχημα χορήγησης δανείου, έπεισε 50χρονο ημεδαπό να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού που του υπέδειξε, (3.935) ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει
στην έκδοση δανείου.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου 
περί προστασίας ζώων συντροφιάς

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι σύμφωνα με καταγγελία της ιδιοκτήτριας τους, θανάτωσε τρεις γάτες παρέχοντας τους δηλητηριασμένη τροφή.

Σύλληψη τριών ημεδαπών γυναικών για κλοπή κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, τρεις ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 17, 18 και 19 ετών, διότι, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης (600) ευρώ, από ηλικιωμένο ημεδαπό.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα μας

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, σήμερα τα ξημερώματα, στη Γαστούνη, από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 22, 23 και 29 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη Χώρα μας.

Όλη η επικαιρότητα