Ηλεία

Τα «Χαλκιάτικα» στον Πύργο έδωσαν δύο «πεντάρια» – Δεύτερη επιτυχία μέσα σε μικρό διάστημα

Γουρλίδικο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή «Χαλκιάτικα» στον Πύργο, αφού παρά τους λίγους μήνες λειτουργίας του κατάφερε να μοιράσει για ακόμα μια φορά ένα σημαντικό ποσό σε έναν τυχερό που πέτυχε τα δύο μοναδικά «πεντάρια» που ανέδειξε η κλήρωση και να του αλλάζει έτσι άρδην τη ζωή προς το καλύτερο.

Ο τυχερός που κατάφερε με ένα δελτίο να σημειώσει δύο επιτυχίες, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός μιας και δεν έχει εξαργυρωθεί το δελτίο του, ωστόσο κατάφερε να «φουσκώσει» τους λογαριασμού του με συνολικά 60.751,12€. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά σε διάστημα τεσσάρων μηνών που το πρακτορείο «Pyrgos Bet and Play IKE» της πλατείας Ηφαίστου στα Χαλκιάτικα καταφέρνει να μοιράσει μεγάλο ποσό, αφού όπως είχε αναδείξει στο φύλλο της 8ης Οκτωβρίου 2019 η εφημ. «Πατρίς» ο νικητής της πρώτης κατηγορίας στην κλήρωση της Κυριακής 6 Οκτωβρίου είχε καταφέρει να μαντέψει σωστά και τους 6 τυχερούς αριθμούς κερδίζοντας 895.830 €.

Όπως είναι λογικό, ο υπεύθυνος του πρακτορείου Βασίλης Μαλαπέτσας δε θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος που για ακόμα μια φορά το πρακτορείο του κατάφερε να μοιράσει ένα τόσο σημαντικό ποσό και εύχεται στον τυχερό να τα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν μπορούμε να νιώθουμε παρά μόνο χαρά ως πρακτορείο που για δεύτερη φορά σε κοντινό χρονικό διάστημα δώσαμε ένα μεγάλο ποσό στο Τζόκερ. Ο νικητής κέρδισε τα δυο μοναδικά «πεντάρια» που βρέθηκαν στην κλήρωση του τζόκερ στις 27/02/2020. Κατάφερε να πετύχει στο πάνω πεδίο και τους 5 αριθμούς σωστά ενώ απέτυχε στην επιλογή του στο πεδίο του τζόκερ. Εξίσου μας χαροποιεί το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά τα χρήματα δόθηκαν στην πόλη μας. Το δελτίο ήταν κόστους 5 ευρώ και η νικητήρια στήλη περιείχε 5 αριθμούς συν 2 αριθμούς τζόκερ. Ευχόμαστε ολόψυχα στον νικητή να τα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο και σε καλή μεριά».
Να σημειωθεί πως ο Πύργος αποτελεί «μαγνήτη» για το Τζόκερ, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχει καταφέρει να αναδείξει υπερτυχερούς με ποσά που πραγματικά ζαλίζουν.

Όλη η επικαιρότητα