Ψυχαγωγία

Τα Φιλαράκια: Ολο και πιο κοντά σε reunion

Ακούστε το άρθρο

Ένα αινιγματικό τουιτάρισμα του Μάθιου Πέρι προχθές ήταν αρκετό για να βάλει μπροστά τα λαγονικά του παγκόσμιου τηλεοπτικού ρεπορτάζ να ψάξουν τι συμβαίνει με τα Φιλαράκια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, 25 χρόνια και κάτι, μετά την πρεμιέρα των Friends, η αγαπημένη κωμική σειρά είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στις μικρές οθόνες.

Έδωσαν τα χέρια τα Φιλαράκια

Οι έξι βασικοί πρωταγωνιστές φέρεται να συμφώνησαν με το HBO για ένα επετειακό ωριαίο επεισόδιο. Το επεισόδιο αναμένεται να ουσιαστικά η “διαφήμιση” για την ανταγωνιστική προς το Netflix πλατφόρμα, HBO Max που αναμένεται να λανσαριστεί τον προσεχή Μάιο. Τα Φιλαράκια θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της νέας πλατφόρμας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αμοιβές που θα λάβουν οι πρωταγωνιστές είναι μεταξύ 3 και 4 εκατ. δολαρίων για το ωριαίο επεισόδιο. Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την πληροφορία. Το περασμένο διάστημα υπήρξε μία έντονη κινητικότητα και επίπεδο δηλώσεων που έδειχνε ότι η επιστροφή μπορούσε και να πλησιάζει.

Οι παραγωγοί της σειράς Kauffman και Crane είχαν αφήσει ανοιχτή την πόρτα για κάτι επετειακό τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ρωτήθηκαν σχετικα σε τηλεοπτικό φεστιβάλ.

Η Τζένιφερ Άνιστον, όταν ανέβασε τον Οκτώβριο μία φωτογραφία με την παρέα από «Τα Φιλαράκια» στο Instagram δημιούργησε ένα «νοσταλγικό χάος», καθώς ήταν όλοι εκεί η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φίβι), ο Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι), ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος).

Όταν μίλησε η Άνιστον στην Έλεν ΝτιΤζένερις, για το ποστάρισμα που έθεσε υποψηφιότητα για να εγγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Guinness, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριΟ ακολούθους, άφησε να εννοηθεί ότι κάτι ετοιμάζεται: «Θα θέλαμε πολύ να γίνει κάτι, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι», είχε πει τον Νοέμβριο. «Είμαστε απλώς στις προσπάθειες. Δουλεύουμε σε κάτι», πρόσθεσε.

Ο Μάθιου Πέρι έγινε ο τελευταίος που προχώρησε σε άνοιγμα του λογιαριασμού του στο instagram μόλις αυτή την εβδομάδα κάνοντας αρκετούς να πιστεύουν ότι σχετίζεται με την επιστροφή των Friends. Χωρίς να έχει κάνει ακόμη την πρώτη του δημοσίευση έχει ήδη περίπου 2 εκατ. ακολούθους.

via

Όλη η επικαιρότητα