Αθλητισμός

Τα φιλικά της Α1 DUOMO-MONΚ: Τελευταίες «πινελιές»… πριν την σέντρα

Παίζουν στις  4 μ. μ. Νίκη Τραγανού – Ξενοφών Κρεστένων και στις  5 μ. μ., Αστέρας  Αμαλιάδας – Πανηλειακός!
Ακούστε το άρθρο

Δύο πολύ ενδιαφέροντα φιλικά ματς προετοιμασίας, τα οποία δεν αποκλείεται να τα δούμε  στο τέλος της κανονικής περιόδου της Α1 κατηγορίας, και στα πλει – οφ ανόδου  του πρωταθλήματος, θα γίνουν σήμερα, σε Αμαλιάδα και Τραγανό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση  από τα δυο σωμάτια ,ο προγραμματισμένος για σήμερα φιλικός αγώνας Αστέρας Αμαλιάδας -Πανηλειάκος, αναβλήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και του επιβαρύνουμε αγωνιστικού χώρου της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας θα διεξαχθεί την τετάρτη την ίδια ώρα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση  από τα δυο σωμάτια ,και ο προγραμματισμένος για σήμερα φιλικός αγώνας Νίκη Τραγανού – Ξενοφών Κρεστένων. αναβλήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και του επιβαρυμένο αγωνιστικού χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας θα διεξαχθεί την τετάρτη την ίδια ώρα.

Αντίπαλες τέσσερεις ομάδες που είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσουν στους ομίλους που  θα παίξουν της. Αντίπαλοι λοιπόν σήμερα, Αστέρας Αμαλιάδας – Πανηλειακός και Νίκη Τραγανού – Ξενοφών Κρεστένων.

ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ –  ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Πρώτη  πρόβα  τζενεράλε… πριν την πρεμιέρα

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό τεστ προετοιμασίας θα έχουμε σήμερα  στο Δημ. Στ. Αμαλιάδας, τόσο για τον γηπεδούχο  Αστέρα  των πολλών τραυματισμών, όσο και  για τον Πανηλειακό,  που δείχνει πιο  έτοιμος αυτή την ώρα.  Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο  φιλικά που θα δώσουν οι δύο ομάδες, καθώς η άτυπη ρεβάνς θα γίνει τη επόμενη Κυριακή στον Πύργο. Ενδιάμεσα, δηλ. την Τετάρτη ο Πανηλειακός θα παίξει με τη Θύελλα Πύργου. Τα φιλικά αυτά, θα είναι και τα τελευταία, τόσο για τον Αστέρα, ο οποίος λόγω και των τραυματισμών  δεν έπαιξε  την περασμένη Τετάρτη, όσο και για τον Πανηλειακό, με τις δύο ομάδες βέβαια, όπως όλες άλλωστε, να περιμένουν την κλήρωση του πρωταθλήματος το βράδυ  της  ερχόμενης Δευτέρας.

Όλη η επικαιρότητα