Categories: ΕΠΣ Ηλείας

Τα φιλικά του Σαββάτου: «Λευκή» ισοπαλία στην Αμαλιάδα (Αστέρας – Αχαϊκή)

Share

Δύο φιλικά ματς προετοιμασίας διεξήχθησαν από πλευράς ομάδων της Α1 PLAYSPORTS., το απόγευμα του Σαββάτου! Έτσι στο Δημ. Στ. Αμαλιάδας , στο τελευταίο του φιλικό πριν την πρεμιέρα της Α1 της ΕΠΣΗ, ο  Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Αχαϊκή (0 – 0).

Η ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη αγωνίστηκε με τρεις βασικές απουσίες, Τζανέτο, Γεωργιόπουλο και Ρούνη. Παρά ταύτα, ήταν καλή κατά διαστήματα και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Μπατζακόπουλο κι ένα δοκάρι με τον Μπουρούκη.

Η ιστορική Αχαϊκή που και αυτή τη σεζόν θα πάρει μέρος στην Α1 της Ο φιλόδοξος Αστέρας όπως κατέβηκε στο φιλικό του Σαββάτου ΕΠΣ Αχαΐας

Ο Ερνέστο Λυμπέρης(τεχνικός του Αστέρα), παρέταξε τους: Αντωνόπουλο, Χατζηγιάννη , Βασιλικόπουλο, Καμαρινό, Μπαρδούση, Κυριαζή, Κολτσίδα, Ντρέου, Μπατζακόπουλο, Μπουρούκη, Σκοζάι. Ενώ αγωνίστηκαν και όλοι οι άλλοι διαθέσιμοι παίκτες!

Εύκολα πέρασε από το Καράτουλα ο Α.Ο. Μακρισίων!

Ο Α.Ο. Μακρισίων νίκησε 4-1 στο Καράτουλα τον Διγενή Χαριάς της Α2 Κατηγορίας. Το ημίχρονο ήταν 1-2. Για τον Α.Ο.Μ. του Τάσου Γκότση σκόραραν οι Καπετανάκης (2), Κηπουρός, Δούφας, ενώ για τον Διγενή του Κώστα Σακέλλη, που προηγήθηκε στο σκορ, ο Γιαννόπουλος.