Lifestyle

Τα χρέη «έπνιξαν» την σύντροφο του Μικ Τζάγκερ

ta_hrei_epnixan_tin_syntrofo_toy_mik_tzagker.jpg
Ακούστε το άρθρο

Γονατιστή με ένα μαντήλι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της το οποίο κατέληγε στο πόμολο της πόρτας βρέθηκε η εδώ και 13 χρόνια σύντροφος του Μικ Τζάγκερ στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν.

Την Λοριν Σκοτ βρήκε απαγχονισμένη συνεργάτιδά της η οποία είχε ειδοποιηθεί μέσω sms να μεταβεί στο σπίτι της διάσημης σχεδιάστριας μόδας.

Κανένα σημείωμα δεν βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα της Σκοτ, ωστόσο η αστυνομία εικάζει ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Οι επίσημες απαντήσεις θα δοθούν με το πόρισμα των ιατροδικαστών. Φως στην έρευνα ενδέχεται να ρίξει και η εξέταση υλικού από τον υπολογιστή της.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της σχεδιάστριας επιβεβαίωσε τον θάνατό της χωρίς όμως να προβεί σε λεπτομέρειες για τα κίνητρα που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Απηύθυνε μάλιστα έκκληση για σεβασμό της ιδιωτικής ζωής συγγενών και φίλων της Σκοτ.

Φαινομενικά η Λορίν Σκοτ είχε μια γεμάτη ζωή στο πλευρό του Μικ Τζάγκερ ενώ ήταν εξαιρετικά αφοσιωμένη στη δουλειά της. Ρούχα της είχαν φορεθεί από διασημότητες όπως η Μισέλ Ομπάμα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Νικόλ Κίντμαν.

Αυτό όμως δεν ήταν όπως φαίνεται αρκετό για να εμποδίσει την «κάτω βόλτα» που πήρε η επιχείρησή της με την ονομασία LS Fashion LTD, με αποτέλεσμα τα χρέη της στους πιστωτές της να ξεπεράσουν σταδιακά τα 7 εκατομμύρια δολάρια και η επιχείρηση να παρουσιάσει έλλειμμα ύψους σχεδόν έξι εκατομμυρίων.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος ότι τον Ιανουάριο είχε ακυρώσει τελευταία στιγμή την επίδειξή της στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Ωστόσο η ίδια είχε επικαλεστεί ως αιτία το γεγονός ότι δείγματα υφασμάτων είχαν φτάσει στα χέρια της πολύ αργά, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να ετοιμάσει τα ρούχα για το σόου.

Η ίδια είχε αρνηθεί επανειλημμένα να δεχτεί οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια από τον Μικ Τζάγκερ με αποτέλεσμα το χρέος της ολοένα να αυξάνει.

Όπως δήλωσε άτομο από τον χώρο της μόδας «Η Λορίν είχε πολλά οικονομικά προβλήματα. Δεν ήταν σε θέση να πληρώσει το προσωπικό και τους προμηθευτές της κι αυτό συνεχιζόταν για πολύ καιρό».

www.kathimerini.gr

Όλη η επικαιρότητα