Ένθετα Σπίτι & Διακόσμηση

Τα Καλύτερα Φυτά που Μπορείτε να Βάλετε και στο Υπνοδωμάτιο!

Ακούστε το άρθρο

Ένας καλός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για νου υγιή και σώμα επίσης υγιές. Το άγχος και το στρες της καθημερινότητας μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα ύπνου. Να τι μπορείτε να κάνετε για να τα λύσετε. 

Σπύρος Σούλης

Ένας υπέροχος, φυσικός τρόπος για να έχετε έναν καλύτερο και πιο ποιοτικό ύπνο είναι να γεμίσετε το σπίτι σας με φυτά. Τα φυτά, ιδίως στον χώρο του υπνοδωματίου, θα βελτιώσουν τον ύπνο σας αλλά και την υγεία σας γενικότερα. 

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα καλύτερα φυτά που μπορείτε να έχετε στο υπνοδωμάτιό σας. 

Αλόη Η αλόη καθαρίζει τον αέρα και βοηθάει στο να έχετε έναν πιο ξεκούραστο ύπνο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο φυτό είναι ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού μιας και δεν χρειάζεται πολύ φως για να ζήσει. 

φυτά

Η αλόη καθαρίζει τον αέρα.

Σανσεβιέρια Τα πράσινα και κίτρινα φύλλα της Σανσεβιέρια μπορούν να ταιριάξουν τέλεια σε κάθε ντεκόρ. Το φυτό αυτό καθαρίζει τον αέρα όπως κάνει και η αλόη πράγμα που βοηθάει στο να έχετε έναν πιο γαλήνιο ύπνο. 

φυτά

Τα πράσινα και κίτρινα φύλλα της Σανσεβιέρια μπορούν να ταιριάξουν τέλεια σε κάθε ντεκόρ.

Λεβάντα To υπέροχο άρωμα της λεβάντας είναι αυτό που μπορεί να σας χαλαρώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η λεβάντα μειώνει το άγχος και ρίχνει την πίεση και επομένως σας κάνει να νυστάζετε. 

φυτά

Το υπέροχο άρωμα της λεβάντας θα σας χαλαρώσει.

Κισσός Βάλτε έναν κισσό στο δωμάτιό σας και θα έχετε πολύ καλύτερο ύπνο ειδικά αν αντιμετωπίζετε προβλήματα αναπνοής. 

φυτά

Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας βάζοντας έναν κισσό στο δωμάτιό σας.

Ίασμος H μυρωδιά του Ίασμου είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές της δράσεις. Βάλτε, λοιπόν, ένα γλαστράκι με Ίασμο δίπλα στο κρεβάτι σας. 

φυτά

Ο ίασμος μπορεί να σας χαλαρώσει.

Χλωρόφυτο Και αυτό το φυτό καθαρίζει τον αέρα. Επίσης το χλωρόφυτο απομακρύνει την επιβλαβή για τον οργανισμό φορμαλδεϋδη από τον αέρα με αποτέλεσμα να αναπνέετε πιο αποτελεσματικά. 

φυτά

Το χλωρόφυτο καθαρίζει τον αέρα.

Γαρδένια Το τέλειο φυτό για την καταπολέμηση της αϋπνίας, του άγχους και του κακού ύπνου. 

φυτά

Καταπολεμήστε την αϋπνία με μια γλάστρα γαρδένιας.

Όλη η επικαιρότητα