Τεχνολογία

Τα κόλπα των Instagram stories που ίσως δεν ξέρεις!

Ακούστε το άρθρο

ο Instagram έχει μπει -πλέον- για τα καλά στις ζωές μας και δεν μπορούμε χωρίς αυτό, καλώς ή κακώς, όπως και τα περισσότερα social media, ειδικά μετά την νέα εισαγωγή των Instagram stories που έχει εξαπλωθεί παντού, βλέπε Messenger και Facebook. Όλα καλά μέχρι εδώ μα υπάρχουν πάρα πολλά κόλπα aka hacks που μπορείς να κάνεις με τα stories του Instagram! Ποια είναι αυτά;

1. Γνωρίζουμε πολύ καλά (από προσωπική εμπειρία) πώς είναι να ακολουθείς ανθρώπους στο Instagram αναγκαστικά. Ναι, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, δεν θα ντραπούμε να το κρύψουμε. Μπορείς πολύ εύκολα, πλέον, να μη δεις ποτέ ξανά, ναι, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, story κάποιου που δε θες. Μη νομίζει ότι τον stalkάρουμε κιόλας… Πώς; Πας στο στρογγυλό εικονίδιο τoυ Instagram stories του και πατάς παρατεταμένα μέχρι να βγάλει την παρακάτω ένδειξη. Κάνε τον mute και ησύχασες! (sorry Σοφία-Θεοδώρα!)

instagram-1-risegr

2. Πώς να μην δει ποτέ ξανά τα Instagram stories κάποιος σας γνωρίζατε; Κάντε εύκολη τη ζωή σας από ενοχλητικούς τύπους ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

3. Εκεί που έβλεπες το Instagram story, κάτι σου τράβηξε την προσοχή. Στο βάθος φαίνεται ένα άτομο που ξέρεις από παλιά, υπάρχει ένα σημείωμα που προσπαθείς να διαβάσεις, η λάμπα εκείνη είναι όντως ίδια με τη δική σου; Για να λύσεις τέτοιες απορίες και να δεις όση ώρα θες τη φωτογραφία ή το story που έχει ανέβει, δεν έχεις παρά να ακουμπήσεις το δάχτυλό σου παρατεταμένα στην οθόνη! Τόσο απλό.

instagram-4-risegr

4. Σε έκανε hide από τα stories του το γαϊδούρι και νομίζει πως δεν το πήρες χαμπάρι; Τι προαίσθημα έχουμε; Τυχαίο; Αμ πως! Διαπίστωσες πως σα να έχει καιρό να ανεβάσει stories και κάτι πάει στραβά; Δεν έχεις παρά να παρατηρήσεις το άβατάρ του. Τι παρατηρείς; Όταν κάποιος κάνει stories ένα μικρό στεφάνι κυκλώνει το ήδη στρόγγυλο άβαταρ. Εάν λοιπόν δεις από τη φίλη σου πως ο κύκλος αυτός είναι κόκκινος τότε φίλη χώρισε τον, σε έκανε hide! Θα βρούμε καλύτερο!

και τέλος…

5. Όσες φορές και να δεις το Instagram story, δεν μπορεί να το ξέρει ο άλλος. Αυτό. Οπότε μη νιώθεις άσχημα ότι θα εκτεθείς. Stalkαρε ανενόχλητα.

Πηγή: rise.gr

Όλη η επικαιρότητα