Lifestyle Ψυχαγωγία

Τα κορίτσια του GNTM 1 σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στο GNTM 2

Ακούστε το άρθρο

Ένας από τους λόγους που η Γαρυφαλιά Καληφώνη δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model είναι για να μπορέσει να κυνηγήσει το όνειρο της και να γίνει γνωστή YouTuber.

Η παίκτρια, μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι «ανεβάζει» συχνά βίντεο στο κανάλι της και ήδη έχει αυξήσει τους subscribers της.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βίντεο που δημοσίευσε η Γαρυφαλιά Καληφώνη ήταν αυτό στο οποίο μαζί με δυο ακόμα παίκτριες του GNTM 1 σχολίασε όλα όσα συμβαίνει στο GNTM 2 και τα σχόλια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καυστικά.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη υποδέχθηκε στο σπίτι της και στον καναπέ της, τις δυο καλεσμένες της.

Η παίκτρια για να μην αισθάνεται πως κάθεται ανάμεσα σε δυο γίγαντες όπως είπε, χαρακτηριστικά στην έναρξη του βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, έβαλε τρία μαξιλάρια ώστε να φαίνεται πως ψηλή.

Η πρώην παίκτρια του GNTM 1 καλωσόρισε στο σπίτι της τις πρώην συμπαίκτριες της, την Ιωάννα Σαρρή και την Ιωάννα Δεσύλλα.

«Κάλεσα τα δυο όμορφα κορίτσια για να σχολιάσουμε το GNTM 2» είπε το μοντέλο και YouTuber και ζήτησε από τις καλεσμένες της να εκφράσουν την γνώμη τους.

«Χάλια, απαίσιο» είπε η Ιωάννα Δεσύλλα και η Γαρυφαλλιά τόνισε πως της αρέσει πάρα πολύ.

«Θέλω να σας πω κάτι…» είπε στη κάμερα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και πρόσθεσε: «Εκεί μέσα δεν μάθαμε τίποτα. Τούβλο μπήκα, τούβλο βγήκα… Τώρα αρχίζω και μαθαίνω, πάνω στη δουλειά» είπε η πρώην παίκτρια του GNTM 2.

«Φέτος έχουν πιο ωραία κορμιά απ’ ότι πέρσι…» είπε ενώ σχολιάζοντας την κάθετη πασαρέλα την οποία κλήθηκαν να κατέβουν πριν μερικές μέρες οι διαγωνιζόμενες ανέφερε: «Εμείς ήμασταν πάρα πολύ δεμένες εμείς. Η κατακόρυφη πασαρέλα ήταν απαράδεκτη…».

via

Όλη η επικαιρότητα