Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται με την τρίτη προκριματική φάση

Share

Το πρώτο βήμα για την συμμετοχή τους στα play off των Κυπέλλων Ευρώπης θέλουν να κάνουν αυτή την εβδομάδα οι ελληνικές ομάδες. Την Πέμπτη δίνουν τα πρώτα παιχνίδια τους στην τρίτη προκριματική φάση, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης.

Στο Europa League ο Ολυμπιακός υποδέχεται, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στο Conference League o Παναθηναϊκός και ο Άρης αγωνίζονται εκτός έδρας με τη Σλάβια Πράγας και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίστοιχα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και για τους 3 αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στο Champions League το πρόγραμμα της τρίτης προκριματικής φάσης περιλαμβάνει 10 παιχνίδια, τα οποία διεξάγονται σήμερα και αύριο. Ξεχωρίζει η αποψινή αναμέτρηση της Μονακό με την Αϊντχόφεν.

Η ομάδα που θα προκριθεί, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια Μονακό-Αϊντχόφεν (Τρίτη, 21:00), Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας (Πέμπτη, 22:00), Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός (Πέμπτη, 20:00) και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άρης (Πέμπτη, 20:00).

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα προκριθεί, τα πολλαπλά σκορ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα πετύχει 2+ γκολ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία.

Σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Έρχεται η Premier League με πολλά μακροχρόνια στοιχήματα

Στην Αγγλία η σεζόν ξεκίνησε με το Σούπερ Καπ. Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν με τη νίκη της 3-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Την Παρασκευή ξεκινάει η Premier League με το παιχνίδι Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη σέντρα του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, σε πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων,  για τον νικητή, τον τερματισμό στις πρώτες δύο, τέσσερις, έξι και δέκα θέσεις, τον νικητή χωρίς τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, τον υποβιβασμό, την ομάδα που θα τερματίσει την τελευταία θέση, την κορυφαία ομάδα του Λονδίνου, την καλύτερη νεοφώτιστη ομάδα.