Γυναίκα

Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και εκνευρίζουν τους άντρες τους

lathi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όπως επισημαίνει η Τζέιν Γκριρ σε άρθρο της στην Huff Post, οι γυναίκες έχουν μία μοναδική ικανότητα να σκοτώνουν τον έρωτα! Και τούτο λόγω της τάσης τους να υποπίπτουν κατ’ εξακολούθηση σε σειρά από σοβαρά σφάλματα, σαμποτάροντας άθελά τους τον σημαντικότατο αυτό τομέα της ζωής τους. Τι συμβουλεύει η ψυχολόγος;

Ανετα ρούχα
Λογικό είναι να θέλουν οι γυναίκες να νιώθουν άνετα με αυτά που φορούν όταν ξαπλώνουν.

Πιτζάμες και φαρδιά νυχτικά της… μαμάς όμως είναι το πρώτο πράγμα που «ξενερώνει» το σύντροφό τους. Οσες λοιπόν θέλουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους θα πρέπει να κάνουν αυτή τη τη μικρή θυσία και να βρουν σέξι εσώρουχα ή κάτι ανάλογο που θα… ενθουσιάσει τον άνδρα δίπλα τους.

Ελλειψη πρωτοβουλίας
Δεν θα πρέπει να περιμένουν στωικά την πρώτη κίνηση από τον άνδρα για να ξεκινήσουν τα παιχνίδια στο κρεβάτι.

Οπως συμβουλεύουν οι ειδικοί, οι γυναίκες θα πρέπει να θυμούνται ότι ενίοτε είναι ανάγκη να έχουν το πάνω χέρι, να πάρουν πρωτοβουλία και να… αποπλανήσουν το σύντροφό τους, κάτι που τελικά θα διασκεδάσουν και οι δύο.

Κριτική
Απαγορεύεται δια ροπάλου. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να «σβήσει» ο διακόπτης της επιθυμίας ενός άνδρα είναι να ακούσει τι δυσαρεστεί τη σύντροφό του και τι δεν θα πρέπει να κάνει. Αντιθέτως, θα «πετάξει» όταν ακούσει σε τι είναι ιδιαίτερα καλός.

Όλη η επικαιρότητα