Κινηματογράφος

Τα οσκαρικά Παράσιτα γίνονται τηλεοπτική σειρά – Αυτή η είναι πρωταγωνίστρια

Ακούστε το άρθρο

Η Tilda Swinton θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική διασκευή της φετινής καλύτερης ταινίας των Oscars Παράσιτα.

Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Bong Joon Ho, καθώς έχουν ξανασυνεργαστεί στις τανίες του Snowpiercer (2013) και Okja (2017). Η μίνι σειρά του HBO που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αποτελείται από 6 επεισόδια, φημολογείται ότι θα έχει ως άντρα πρωταγωνιστή τον Mark Ruffalo, ενώ η η παραγωγή της θα μοιραστεί μεταξύ των Bong Joon Ho και Αdam Mckay (από τη σειρά Succession του ίδιου δικτύου).

Παρότι επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν ότι τα αμερικανικά τηλεοπτικά Παράσιτα δε θα χρησιμοποιήσουν Νοτιοκορεάτες με την αντίστοιχη γλώσσα, ισοπεδώνοντας έτσι το νοτιοκορεάτικο ταλέντο.

Κάποιος σχολίασε σχετικά στο Twitter: «Δεν νομίζω ότι πρέπει τα Παράσιτα να αποκτήσουν αμερικανική εκδοχή και όχι για την τηλεόραση και σίγουρα όχι με δύο λευκές οικογένειες», ενώ άλλος σημείωσε «Πραγματικά δημιουργούν ένα λευκό παράσιτο… και ο Bong Joon Ho έδωσε την έγκρισή του…».

Κατά τα λεγόμενα του σκηνοθέτη στο οσκαρικό κόκκινο χαλί πάντως, η σειρά βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με τον Αdam Mckay κάνουν προσεκτικές κινήσεις βήμα βήμα, απλώς ακόμη δε μπορεί να πει περισσότερα για τους συντελεστές και προφανώς ούτε να τους κατονομάσει.

via

Όλη η επικαιρότητα