Ψυχαγωγία

Τα πέντε πράγματα που θέλεις να ξέρεις αν βάλεις Netflix

Ακούστε το άρθρο

Τα χρήσιμα εργαλεία και τα κόλπα

Αποφάσισες και εσύ μετά από καιρό να γίνεις συνδρομητής στο περίφημο Netflix. Και τις ταινίες σου θα βλέπεις και τις σειρές που θες. Αν είσαι καινούριος στο συνδρομητικό δίκτυο τότε υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.

Δες πέντε από αυτά…

Μπορείς να δεις και χωρίς ίντερνετ

Το Netflix σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις την ταινία ή τη σειρά που θες αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχεις ίντερνετ όταν θα θες να την δεις. Μια καλή λύση αν έχεις δηλαδή αργή σύνδεση ή και καθόλου ίντερνετ στο σπίτι.

Το Netflix σου προτείνει μόνο όσα θες να δεις

Φτιάχνοντας προφίλ στο Netflix επιλέγεις εσύ το περιεχόμενο των προτάσεων που θα σου εμφανίζει. Θες αστυνομικά; Θες θρίλερ; Το ενημερώνεις μια φορά και μετά όλα είναι απλά. Επίσης το Netflix φροντίζει τις προτιμήσεις σου όταν τελειώνεις μία σειρά ή μια ταινία και πάντα σου προτείνει μία άλλη επιλογή με παρόμοιο περιεχόμενο.

Φτιάξε πολλά προφίλ

Για τον παραπάνω λόγο και επειδή όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες μπορείς να φτιάξεις πολλά προφίλ. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, για κάθε διάθεση, κατάσταση ή προτίμηση είδους.

Το Netflix σε βοηθά με συντομεύσεις

Το Netflix έχει συντομεύσεις και συνδυασμούς πλήκτρων που κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο γρήγορη. Ιδού μια μικρή λίστα…

  • Space/Enter – Playback και pause
  • Page down – Pause
  • F – Fullscreen
  • Esc – Exit fullscreen
  • Up Arrow – Increase volume
  • Down Arrow – Lower volume

Μπορείς να δεις ξαπλωμένος χωρίς να στραβολαιμιάσεις

Αν σ’ αρέσει να βλέπεις ξαπλωμένος τηλεόραση, το Netflix σου προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία. Ο λόγος για το Netflix Flip, ένα extension για τον Chrome που στρίβει την εικόνα κατά 90 μοίρες ώστε να μπορείτε να βλέπετε Netflix ξαπλωμένοι στο πλάι.

via

Όλη η επικαιρότητα