Μεσσηνία

Τα πλαστικά κολονάκια δεν έφεραν αποτέλεσμα στο παρκάρισμα στα Φιλιατρά

Ακούστε το άρθρο

Στο βρόντο πήγε προς το παρόν η προσπάθεια του Δήμου Τριφυλίας και πιο συγκεκριμένα της νέας δημοτικής αρχής να μπει μια τάξη με το παρκάρισμα στους κεντρικούς δρόμους των Φιλιατρών και στην πλατεία, τοποθετώντας πλαστικά κολονάκια και κώνους.

Λίγες μόνο ημέρες άντεξαν και παρέμειναν στη θέση τους, καθώς στη συνέχεια είτε κάποιοι τα έσπασαν είτε εξαφανίστηκαν και η κατάσταση επανήλθε στην πρότερη μορφή της με το παρκάρισμα ελεύθερο παντού.

Οπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από αρκετούς πολίτες για τη συμπεριφορά των συμπολιτών τους, οι οποίες και εκφράστηκαν με καυστικό τρόπο με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά μία ανάρτηση αναφέρει: «Τα Φιλιατρά εκτός από τον Πύργο του Αϊφελ θα γίνουν γνωστά και για έναν ακόμα λόγο. Ο Χάρι Πότερ εμφανίστηκε και έβγαλε μέσα σε 3 ημέρες τους κώνους που ο νέος δήμαρχος έβαλε για να μην κλείνει ο δρόμος από τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα.

Βγάλανε τους κώνους που έβαλε ο Φιλιατρινός δήμαρχος που εκλέξανε με τεράστιο ποσοστό. Ο δήμαρχος που θέλανε να αναδείξει τα υποβαθμισμένα Φιλιατρά, τα οποία τα έφεραν εκεί που βρίσκονται άλλοι, αλλά ποτέ κάποιοι μέσα από τα Φιλιατρά. Περιμένω να δω αντίδραση ένθεν και ένθεν. Προκαταβολικά θα πω μπράβο στον “Ανοδος Τριφυλίας” αν αντέξει και το πάει μέχρι τέλους».

Σε άλλο σχόλιο επισημαίνεται: «Δεν υπάρχει σωτηρία γι’ αυτόν τον τόπο… λυπάμαι πολύ. Πώς γίνεται όλοι αυτοί να κάνουν ό,τι θέλουν;».

Φυσικά τα σχόλια είναι πάμπολλα στο ίδιο μήκος κύματος και μένει να δούμε τι θα πράξει ο δήμος.

Πηγή: Εφ.Ελευθερία Μεσσηνίας

Όλη η επικαιρότητα