Life Γυναίκα

Τα πράγματα που οι γυναίκες δεν θα παραδεχτούν ποτέ

Ακούστε το άρθρο

Είμαστε κανονικοί άνθρωποι, με κανονικές σωματικές λειτουργίες. Άσχετα που δεν θέλουμε καθόλου να το ξέρεις.

1. Ο μόνος λόγος να κάνεις αποτρίχωση –ή πιο απλά να ξυρίσεις πόδια− τον χειμώνα είναι να υπάρχει πιθανότητα να συμβεί σεξ. Με άνδρα που σου αρέσει. Πολύ.

2. Τα σουτιέν δεν χρειάζονται πολύ συχνό πλύσιμο.

3. Είσαι κανονικός άνθρωπος με κανονικές σωματικές λειτουργίες, και ναι, καμιά φορά –εχμ− έχεις κι εσύ αέρια. Που μυρίζουν λεβάντα. Εννοείται.

4. Η συχνότητα με την οποία χρειάζεται σε δημόσιους χώρους να απομακρύνεις διακριτικά το εσώρουχό σου από σημεία στα οποία έχει μυστηριωδώς χωθεί (και ΠΟΝΑΕΙ) είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο θα ήθελες.

5. Έχεις πει ψέματα «αχ τρελαίνομαι για πεζοπορία/ καταδύσεις/ θαλάσσιο σκι/ anime/ κυνήγι κροκόδειλου» για να φανείς κουλ σε γκόμενο που γούσταρες.

6. Κατά βάθος θέλεις να πληρώσει ο άλλος στο πρώτο ραντεβού, όσο και αν επιμένεις να μοιραστείτε τον λογαριασμό.

7. Εκεί γύρω στο δεύτερο ραντεβού, πριν μπει ο σύρτης στο συρτάρι, αρχίζεις να αγχώνεσαι λιγάκι για το μέγεθος του άλλου. Οπότε κοιτάς δάχτυλα. Μύτη. Μέγεθος παπουτσιού. Ε, και όταν αρχίσουν οι πρώτες χάρντκορ περιπτύξεις το περνάς μια παλάμη με-συγχωρείτε-ήταν-τυχαίο.

8. Το να κάνεις στοματικό σε κάποιον που δεν έχει πλήρη στύση δεν είναι καθόλου ωραία αίσθηση. Εξ ου και το foreplay με τα χέρια.

9. Καθόλου δεν θέλεις να είσαι τέτοια, αλλά τελικά –κάπου βαθιά μέσα σου− ξενερώνεις όταν ο άλλος φοβάται τα ύψη/ τα σκοτάδια/ τα έντομα/ φοβάται πράγματα γενικώς.

10. Έχεις καμιά εικοσαριά σέξι φωτογραφίες στις οποίες σου αρέσεις πολύ, αλλά ντρέπεσαι να τις ανεβάσεις.

11. Έχεις τσεκάρει προφίλ άνδρα που σου αρέσει, για να ποστάρεις κάτι αμυδρά σχετικό με τα γούστα του σε μουσική/ σειρές/ memes, που θα σου εξασφαλίσει το λάικ του.

12. Δε λούζεις τα μαλλιά σου αν δεν έχεις να βγεις από το σπίτι. Τον δε χειμώνα, δε λούζεις τα μαλλιά σου αν δεν αρχίσουν να μυρίζουν περίεργα, ακόμα και αν έχεις να βγεις από το σπίτι.

13. Έχεις σκεφτεί γυμνούς όλους σου τους φίλους και γνωστούς. Ακόμα και αυτούς που καθόλου δεν σε ελκύουν σεξουαλικά.

ΠΗΓΗ: in2life

Όλη η επικαιρότητα