Προγνωστικά

Τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού 2024 με αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρεμιέρα για την Εθνική Ομάδα με το Γιβραλτάρ, ντέρμπι Γαλλία-Ολλανδία στον όμιλό μας.
Ακούστε το άρθρο

Με πολλές δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Στη μάχη της πρόκρισης μπαίνει απόψε (21:45) η Εθνική Ομάδα. Στο πρώτο της παιχνίδι για τον 2ο όμιλο αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ, στο Φάρο της Πορτογαλίας. Θέλει να μπει με το δεξί σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στον οποίο παίρνουν μέρος ακόμα η Γαλλία, η Ολλανδία και η Ιρλανδία.

Τα 2 φαβορί του ομίλου μας, η Γαλλία και η Ολλανδία, παίζουν μεταξύ τους απόψε (21:45) στο Παρίσι.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στους αγώνες Γιβραλτάρ-Ελλάδα και Γαλλία-Ολλανδία. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Τα ματς που ξεχωρίζουν και το πρώτο φιλικό της Εθνικής στην OPAP Arena

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν πολλά ακόμα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Η 1η αγωνιστική των ομίλων ολοκληρώνεται αύριο. Ο σημερινός αγώνας Αυστρία-Αζερμπαϊτζάν (21:45) και τα αυριανά ματς Σκωτία-Κύπρος (16:00), Αρμενία-Τουρκία (19:00), Λευκορωσία-Ελβετία (19:00) και Ισπανία-Νορβηγία (21:45) έχουν τις πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Την Κυριακή ξεκινάει η 2η αγωνιστική των ομίλων. Η Εθνική Ομάδα έχει ρεπό στη 2η αγωνιστική και θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία, τη Δευτέρα στις 19:00, στην νέα έδρα της την OPAP Arena.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα στο φιλικό παιχνίδι Ελλάδα-Λιθουανία και τα επίσημα ματς Αγγλία-Ουκρανία (Κυριακή, 19:00), Αυστρία-Εσθονία (Δευτέρα, 21:45) και Σουηδία-Αζερμπαϊτζάν (Δευτέρα, 21:45).

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Παίζεις PlayBall, κατακτάς την κορυφή της κατάταξης και κερδίζεις πλούσια δώρα*

Στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συνεχίζεται το PlayBall*, από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα μπορείς να διεκδικήσεις ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και άλλα πλούσια δώρα*.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.


σχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

Όλη η επικαιρότητα