Ψυχαγωγία

Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Καπουτζίδη στο «The Voice»

Με μία συγκινητική μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την παρουσίαση του «The Voice», μετά από τρία πετυχημένα χρόνια. Και η απόφασή του ξάφνιασε πολλούς, ενώ λίγες ώρες αργότερα δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και τα πρώτα σενάρια για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του ηθοποιού, σε μία θέση που τη «σφράγισε» με το ταλέντο του.

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι Not#» αναφέρθηκαν στην αποχώρηση του Καπουτζίδη από το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ, αναφέροντας λεπτομέρειες από το ξαφνικό τηλεοπτικό διαζύγιο.

«Πριν φύγουν για διακοπές τα στελέχη του ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γίνει μια συζήτηση για να του δώσουν το περιθώριο να σκεφτεί αν θα μπορεί να είναι και στο Voice. Επέστρεψε, λοιπόν, ο Γιώργος από τις διακοπές, βρέθηκε με τα στελέχη και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει, παρότι διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά η συνεργάτιδα της εκπομπής, Μάρτζυ Λαζάρου.

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Σύμφωνα με το τηλεοπτικό μου ρεπορτάζ, θα είναι άνθρωπος του σταθμού, δεν θα έρθει κάποιος απ’ έξω να παρουσιάσει το Voice. Θα σας έχω το όνομα προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά οι υποψίες μου πέφτουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνει το “Boom” στον ΣΚΑΙ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε αυτόν το ρόλο, του The Voice», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=BNKsE9xUs40

via

Όλη η επικαιρότητα