Ψυχαγωγία

Τα συγκινητικά λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια στο φινάλε του «Ρουκ Ζουκ»

Ακούστε το άρθρο

Αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα ρίχνουν αυλαία νωρίτερα από το προκαθορισμένο λόγω της πανδημίας που έφερε τα πάνω-κάτω μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Ένα από τα προγράμματα το οποίο έφτασε στο φινάλε του λίγο νωρίτερα από ότι είχαν συνηθίσει οι τηλεθεατές είναι το Ρουκ Ζουκ. Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές που την ανεβάζουν καθημερινά στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης και τα λόγια της ήταν συγκινητικά.

Στο τέλος του μαγνητοσκοπημένου επεισοδίου προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο κοινό και δεν έκρυψε την συγκίνηση της.

«Μαγική εικόνα… Είμαι εδώ γιατί δεν μπορώ να κλείσω την εκπομπή φέτος χωρίς να σας χαιρετήσω όπως θέλω. Μετά από τόσο καιρό είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο πλατό. Είμαι συγκινημένη, είμαι ευγνώμων. Ήρθα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την αγάπη σας.

Ήρθα να σας πω ότι το Ρουκ Ζουκ κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του για φέτος, για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε και όπως ονειρευόμαστε και όπως κάνουμε πάντα, αλλά δεν μας πτοεί τίποτα. Σε λίγο θα είμαστε και πάλι μαζί σας.

Θέλω να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, να περάσετε τέλεια, να μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε, να είστε ανέμελοι, να μη φοβάστε. Όλα θα πάνε καλά και εμείς θα είμαστε και πάλι εδώ σε πολύ λίγο. Γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή γιατί το Ρουκ Ζουκ θα επιστρέψει. Καλό καλοκαίρι σε όλους!» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

via

Όλη η επικαιρότητα