Life

Τα τρία ζώδια με το περισσότερο χιούμορ

Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό ότι το χιούμορ είναι σέξι χαρακτηριστικό και μάλιστα για πολλούς είναι και η μοναδική προϋπόθεση για να κάνουν σχέση.

Κάποιοι από εμάς ψάχνουν τον εκλεκτό και ετοιμόλογο σύντροφο που θα μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε από τα γέλια.

Τα άστρα μπορεί να μην έχουν απάντηση σε όλα, αλλά μπορούν να σου πουν ποια ζώδια έχουν την τάση να είναι τα πιο πνευματώδη.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο ζογκλέρ του ζωδιακού. Δε φοβάται να αυτοσαρκαστεί και το κάνει με αρκετά αστείο τρόπο. Του αρέσει να αφηγείται προσωπικές του ιστορίες και δε φοβάται να εκτεθεί. Θα τσαλακώσει την εικόνα του μέχρι να καταφέρει να σε κάνει να γελάσεις.

Αυτό που κάνει τον Ζυγό να είναι αρκετά αστείο είναι το θάρρος του. Δε φοβάται να χρησιμοποιήσει λίγο πιο αργκό λεξιλόγιο και τίποτα δε θα τον εμποδίσει από το να κάνει τους φίλους του να γελάσουν.

Το χιούμορ του πηγάζει από το ένστικτό του· δε σκέφτεται, δεν έχει έτοιμες ατάκες, λέει αυτό που του έρχεται στο μυαλό εκείνη τη στιγμή. Τέλος, ο Ζυγός έχει το ταλέντο να διαβάζει τους ανθρώπους και κατ’ επέκταση να βρίσκει τον κατάλληλο τρόπο να τους κάνει να γελάσουν.

Τοξότης

Εννοείται πως ο Τοξότης είναι μέλος της πιο αστείας τριάδας του ζωδιακού. Αυτό που τον καθιστά αστείο είναι οι εμπειρίες του. Έχει τόσες ιστορίες να αφηγηθεί και έχει το ταλέντο να σ’ τις παρουσιάσει με τον πιο αστείο τρόπο. Κι όχι μόνο. Επειδή είναι παρατηρητικός όταν βρίσκεται στον έξω κόσμο, θα εντοπίσει και την πιο μικρή λεπτομέρεια, η οποία τελικά μπορεί να είναι ο λόγος που θα απογειώσει την ιστορία του.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που καθιστά τον Τοξότη αστείο είναι η αισιοδοξία του. Έχει την τάση να βλέπει την καλή πλευρά τον ανθρώπων και να δίνει στα μειονεκτήματά τους μία θετική χροιά. Αυτό ακριβώς είναι που τον κάνει και δημοφιλή.

Δίδυμοι

Αναμφισβήτητα ο Δίδυμος είναι το πιο επικοινωνιακό ζώδιο. Μπορεί να πιάσει κουβέντα με ένα άτομο που γνώρισε πριν δύο λεπτά. Με σημαία του την επικοινωνία, ο Δίδυμος έχει εκπαιδευτεί στο να μετατρέπει οποιαδήποτε αμήχανη στιγμή σε μία στιγμή που θα σε κάνει να γελάσεις.

Του Δίδυμου του αρέσει να μιλάει περιπαικτικά στους ανθρώπους, πάντα όμως καλοπροαίρετα, γιατί έτσι ξέρει ότι θα έρθει πιο κοντά τους. Αντίστοιχα κι ο ίδιος, δεν θα παρεξηγηθεί αν τον πειράξεις· ίσα-ίσα θα το εκτιμήσει και θα το εκλάβει σαν προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά. Τότε, θα ξεδιπλώσει πιο άνετα το χιούμορ του και θα σε κάνει να χτυπιέσαι από τα γέλια.

via

Όλη η επικαιρότητα