Lifestyle

Τα τρυφερά τετ-α-τετ Αραβανή – Οικονομόπουλου που επιβεβαιώνουν την σχέση τους (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Εκείνος στην απόλυτη μουσική επιτυχία του φετινού χειμώνα τραγουδά «Για κάποιον λόγο μας συμβαίνουν όσα ζούμε», ενώ εκείνη σε σχετικό status εφαρμογής του κινητού της τηλεφώνου γράφει «Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις»!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο, που όπως αποκάλυψε πρώτο το Youweekly.gr και εννοείται μετά αντέγραψαν όλοι, είναι μαζί και ζουν ένα παθιασμένο έρωτα.

Μια είδηση που ήταν γνωστή σχεδόν εν τη γενέσει του φλογερού ειδυλλίου και επιβεβαιώνεται σήμερα με τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφικών ενσταντανέ του ζευγαριού από δείπνο σε in εστιατόριο στην πλατεία Νυμφών, στη Γλυφάδα. «Το ζευγάρι έφτασε γύρω στις έντεκα το βράδυ με ξεχωριστά αυτοκίνητα και συνάντησε εκεί λίγους αλλά αγαπημένους φίλους που έδωσαν από κοντά τις ευχές τους στον δημοφιλή τραγουδιστή.», μας μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Youweekly.gr.

Το ζευγάρι πλέον δεν μπορεί να κρύψει ότι είναι μαζί. Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος μετέφερε στο Youweekly.gr πως απέφευγαν τις κοντινές επαφές, όμως όταν απομακρυνόταν ο πολύς κόσμος από κοντά τους, ο Νίκος χαϊδευε την Ευαγγελία τρυφερά στην πλάτη.

Βγαίνοντας από το μαγαζί αντιλήφθηκαν τον φωτογράφο του Youweekly.gr, και προσπάθησαν να καλυφθούν αλλά… μάταια!

Όλη η επικαιρότητα