Αθλητισμός

Τα «βρήκαν» σε όλα, «πιάνει» Λιμάνι, ο σούπερ σταρ Σαβιόλα!

bd3e626d74e546f84630f21d85089df2.jpg
Ακούστε το άρθρο
Τα «ερυθρόλευκα» προβάρει από το βράδυ της Τρίτης (23/7) ο Χαβιέρ Σαβιόλα, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τον Αργεντινό επιθετικό και δεν αποκλείεται την Τετάρτη να ακολουθήσει και ο «κρότος» της ανακοίνωσης. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε μια άκρως δελεαστική πρόταση στον 31χρόνο επιθετικό και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προφορική συμφωνία για διετές συμβόλαιο που πολύ δύσκολα θα «χαλάσει».

Την συμφωνία με τον Ολυμπιακό αποκάλυψε πρώτη η ισπανική «As» και στη συνέχεια ήρθαν και άλλα και δημοσιεύματα από την Βραζιλία, που τον ήθελαν να έχει πιάσει λιμάνι.

Η ιστοσελίδα «lancenet» αναφέρει πως ο παίκτης είπε «όχι» στην πρόταση της Σάντος, καθώς και σ’ αυτήν αγγλικής ομάδας και λέει «ναι» στον Ολυμπιακό!

Οι φήμες που ήθελαν τον ατζέντη του παίκτη να βρίσκεται στην Ελλάδα δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ, όμως, ο ρεπόρτερ της «ΑS», Μοϊσές Γιορένς, αποκάλυψε ότι τόσο ο μάνατζερ, όσο και ο ίδιος ο Σαβιόλα βρίσκονται στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Παίρνει Μολό, Μεντζανί και Ρομπέρτο

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός προχωράει και με τις περιπτώσεις τον Μολό και Μεντζανί. Για τον δεύτερο αναμένεται να ενεργοποιήσει την συμφωνία που υπάρχει τόσο με τον παίκτη όσο και με τη Μονακό. Μάλιστα, ο Μεντζανί δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες για υπογραφές. Τέλος, όλα δείχνουν πως και ο Ρομπέρτο θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» καθώς υπάρχει συμφωνία με την Σαραγόσα για τον δανεισμό του 27χρόνου γκολκίπερ.

Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου που έχει ο Ισπανός τερματοφύλακας και είναι στα 840.000 ευρώ και άλλα 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του στην εταιρία επενδυτών που ανήκει, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Αμπντούν

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός άσος των «ερυθρόλευκων» κλήθηκε από την διοίκηση των Πειραιωτών για να συζητήσει το μέλλον του. Για τον εξτρέμ των νταμπλούχων έχει εκφράσει θερμό ενδιαφέρον η Νότιγχαμ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, μια πρόταση που ικανοποιεί οικονομικά τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα