Κινηματογράφος

Τα X-Files επιστρέφουν 13 χρόνια μετά (TRAILER)

xfiles.jpg
Ακούστε το άρθρο

Δεκατρία χρόνια μετά τέλος της σειράς, η FOX ανακοίνωσε επίσημα νέο κύκλο των “X-Files”, που θα αποτελείται από έξι επεισόδια με παραγωγό και πάλι τον δημιουργό Κρις Κάρτερ και τους Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Άντερσον να επιστρέφουν στους ρόλους που τους έκαναν…αυτό που είναι!

Η επιστροφή των «X-Files», μία από τις μακροβιότερες σειρές επιστημονικής φαντασίας στην τηλεόραση, αποτελεί φυσικά είδηση ευαγγέλιο για όλους τους συνωμοσιολάγνους θαυμαστές που αποτέλεσαν τον σκληρό, φανατικό πυρήνα της σειράς φαινόμενο.

Η ανακοίνωση έγινε το Μάρτιο του 2015, από τον Πρόεδρο της Fox Television και τον Κρις Κάρτερ, οι οποίοι ενημέρωσαν πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο. Περισσότερες λεπτομέρειες παρέμειναν «στο σκοτάδι και θα ανακοινωθούν αργότερα».

«Νομίζω πως κάναμε ένα διαφημιστικό διάλειμμα 13 χρόνων», δήλωσε ο Κάρτερ. «Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει ακόμα πιο παράξενος, άρα είναι η τέλεια στιγμή για να πούμε έξι νέες ιστορίες».

«Είχαμε το προνόμιο να συνεργαζόμαστε με τον Κρις και για τις εννιά σεζόν των «X-Files» – μία από τις καλύτερες εμπειρίες της δημιουργικής σταδιοδρομίας μας – και δεν θα μπορούσαμε παρα να είμαστε ενθουσιασμένοι για την εξερεύνηση αυτού του απίστευτου κόσμου μαζί του και πάλι», συμπλήρωσε ο Γκάρι Νιούμαν, Διευθυντής της Fox. «Τα X-Files ήταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο που διαμόρφωσε την ποπ κουλτούρα. Ελάχιστες σειρές έχουν τόσο αφοσιωμένους οπαδούς και είμαστε εκστασιασμένοι που θα τους παραδώσουμε το επόμενο συναρπαστικό κεφάλαιο περιπετειών του Μόλντερ και της Σκάλι».

Τα «X-Files» έκαναν πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 1993 και κατά τη διάρκεια των εννέα σεζόν έγιναν τεράστια παγκόσμια επιτυχία με 16 βραβεία Emmy, 5 Χρυσές Σφαίρες και δυο κινηματογραφικές ταινίες. Ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2016 και μέχρι τότε δείτε ξανά το τρέιλερ του τηλεοπτικού event «201 Μέρες των X-Files» που μετρά αντίστροφα με την προβολή ενός επεισοδίου καθημερινά μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα και δείχνει (επιτέλους) τον Μόλντερ και τη Σκάλι εν ώρα υπηρεσίας. Και ναι, κρατούν φακούς και βρίσκονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο!

«Trust no one», ήταν μία από τις αγαπημένες φράσεις της σειράς. Εσείς πιστέψτε και πάλι!

Πηγή: cinemag.gr

Όλη η επικαιρότητα