Life

Τα ζώδια σήμερα 23 Νοεμβρίου

Ακούστε το άρθρο

Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο των Διδύμων και επικεντρωνόμαστε σε θέματα επικοινωνίας και επαφών. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων ημερών, οφείλουν να μετριάσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και ψυχικές διακυμάνσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Δεν υπάρχει κάποιος ή κάτι, Κριέ, που να είναι ικανό σήμερα να σου χαλάσει τη μέρα. Η καλή σου διάθεση είναι στο αποκορύφωμά της και θέλεις να παρασύρεις όλο τον κόσμο σε αυτή. Τα δικά σου άτομα θ’ απολαύσουν μαζί σου στιγμές ξεγνοιασιάς και το χιούμορ σου θα τους γεμίσει κέφι. Η ικανοποίηση ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου και μόνο ευχάριστες ειδήσεις θ’ ακούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σ’ ευνοούν, Κριέ, για να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Κι αν δεν έχεις ταίρι, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις με πολύ θετικές προοπτικές, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρώτα φρόντισε να τελειώσεις κάποια στάσιμα θέματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, παρόλο που εσύ ακόμη δεν ικανοποιείσαι, επειδή οι υποχρεώσεις σου παραμένουν πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα νιώσεις νοσταλγία για άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος. Θέλεις να πας σε μέρη, τα οποία παλιά πέρναγες καλά. Με άτομα που οι συνθήκες σάς έκαναν να χαθείτε, θα θες πάλι να βρεθείτε. Καταλαβαίνεις ότι έχεις ανάγκη να ξαναδεθείς με ανθρώπους από το παρελθόν σου που απομακρυνθήκατε, χωρίς να έχετε κάτι να χωρίσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς και δίνεις στο ταίρι σου, Ταύρε, αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός σου το κάνει να περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά. Παρόλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Θα περιτριγυρίζεσαι από άτομα της οικογενείας σου και θα περάσεις κάποιες ώρες της ημέρας μαζί τους. Οι ιδέες σου θα είναι πάρα πολύ θετικές πάνω στην πορεία των καταστάσεων που θέλεις να δρομολογήσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε ακολούθησε τη διαίσθησή σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε σήμερα να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις, για να τις υποδεχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα προσπάθησε ν’ ακολουθείς ένα σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις παλαιότερα ανοίγματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θ’ απολαύσεις την απλότητα, καθώς σ’ έχουν κουράσει τα πρέπει και τα μη. Φρόντισε να πεις μερικά πράγματα έξω απ’ τα δόντια, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι δίπλα σου για να σε υποστηρίξουν και να καταλάβουν όλα αυτά που νιώθεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια καλά γεγονότα κι η ευχάριστη διάθεσή σου, Καρκίνε, φτιάχνουν σήμερα την επικοινωνία με το ταίρι σου, οπότε θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο Ζυγό, θα σου έρθει ως δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις. Τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν, αλλά τα αντιμετωπίζεις με τον πολύ καλό προγραμματισμό σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, το μυαλό σου θα είναι σε καταστάσεις ασυνήθιστες προς την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε όμως να λύσεις κάποια θέματα, τα οποία αφορούν στενά συγγενικά σου πρόσωπα, καθώς μόνο εσύ μπορείς να δώσεις διέξοδο. Κουράζεσαι, αλλά μέσα σου πραγματικά καταλαβαίνεις, πως είναι κάτι που σε ικανοποιεί. Το βράδυ μπορείς να συναντήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, θα πάει πολύ καλά, αρκεί σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκδηλώσεις τον έντονο ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, θα σε κάνει να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα ισορροπήσουν κάπως, αν βάλεις καλύτερο προγραμματισμό στις κινήσεις σου και δεν παρασύρεσαι σε πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Στην πνευματικότητα και τον ψυχισμό σου, Παρθένε, βρίσκει πεδίο η ελευθερία σου. Δεν υπάρχει κάποιος ή κάτι που μπορεί να τα περιορίσει και να τα βάλει σε καλούπια. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο το δικό σου, ώστε να λύσεις υποθέσεις, οι οποίες σε αφορούν και προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Οι καταστάσεις γενικώς θα είναι πάρα πολύ καλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Παρθένε μου, δε σ’ αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που είναι άμεσα και να μην ασχολείσαι με μελλοντικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα καταφέρεις όμως αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να μην εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, αφού θα αποδειχθούν τελείως περαστικές. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει παρεξηγήσεις, οπότε μπορεί μερικά πράγματα να είναι σκέτες παρανοήσεις, χωρίς να υπάρχει πίσω τους κάποιος ουσιαστικός λόγος για αντιπαράθεση. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος και να εστιάσεις στα δικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε πως η κατάσταση της μοναξιάς σου θ’ αλλάξει και, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα και για να τα ξεπεράσεις, πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, οπότε μην κάνεις έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, το κέφι, οι ιδέες κι πληθωρική προσωπικότητά σου θα είναι αυτά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, στην οποία θα βρεθείς με φίλους που είχες να δεις καιρό. Ζητήματα τα οποία σε απασχολούν κι ακόμη καθυστερούν, να ξέρεις, ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και οι λύσεις έρχονται γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος αυτή, Σκορπιέ, είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και να μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου μην απαισιοδοξείς, Σκορπιέ, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, ενώ όμως συνεχίζεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες, Τοξότη, που σε προβληματίζουν πάνω σε ζητήματα τα οποία ακόμη καθυστερούν. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε όλα αυτά είναι προσωρινά. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα έχεις καταπληκτικές ιδέες. Κινήθηκες με πάρα πολύ σωστό τρόπο και θα γνωρίσεις τα αποτελέσματα που περιμένεις

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία αυτή την περίοδο με το ταίρι σου, Τοξότη, μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι μαζί του, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι οι σωστές. Ξεκαθάρισε αυτή την περίοδο πράγματα, που σταματούν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις όμως αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να τα ισορροπήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις και μπορεί μερικές από αυτές να έχουν παρανοήσεις. Μη δώσεις σημασία σε καταστάσεις και πράγματα που δε σε αγγίζουν. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και θα δεις, ότι όλα αυτά που άκουσες, δεν ισχύουν. Υποθέσεις που σε απασχολούν, βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στη σχέση σου, Αιγόκερε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις συμπεράσματα βιαστικά, πριν σκεφτείς πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από το Ζυγό σ’ ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Προβλέπεται σήμερα να τακτοποιείς πολλά θέματα που σε προβληματίζουν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα νιώσεις σαν παρατηρητής της ζωής σου και θα βλέπεις κάποια γεγονότα λες και βρίσκεσαι απ’ έξω. Μερικές φορές νιώθεις ότι οι άλλοι παίρνουν αποφάσεις για σένα. Συγγενικά σου άτομα θα λειτουργήσουν προστατευτικά και θα σου δώσουν πολύ σωστές συμβουλές. Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις, γύρω από το πως θα ξαναμπείς στους καθημερινούς ρυθμούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου κι η καλή σου διάθεση, Υδροχόε, σήμερα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που φαίνεται να έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα πολλές υποθέσεις σου θα πάνε πολύ καλά. Τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, ευνοείσαι πάνω σε καταστάσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις για την πορεία της καθημερινότητάς σου. Σε κάποια υπόθεση, η οποία ακόμη καθυστερεί, αποφασίζεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, καθώς δε σου αρέσει η αναβλητικότητα κι εκνευρίζεσαι που περίμενες τόσο καιρό. Θα πρέπει πάντως να σου τονίσω, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τέτοιες καθυστερήσεις είναι αναμενόμενες. Φρόντισε, λοιπόν, να ηρεμήσεις και θα δεις, ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ιχθύ, και να λύσεις όποιες διαφορές σε απομακρύνουν από κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θυμήσου πως υπάρχουν αυτή την περίοδο κάποιες περιπτώσεις, που πρέπει να δεις με αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Σήμερα, θα έχεις πολλή ενέργεια, για ν’ αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα ξεκινήσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα, αλλά φρόντισε να μην βγεις από τον προγραμματισμό που έχεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Όλη η επικαιρότητα