Life

Τα ζώδια της ημέρας – Αναλυτικές προβλέψεις

Ακούστε το άρθρο

Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Ιανουαρίου;

Κριός

Συνήθως είσαι άνθρωπος που προτιμά τις πράξεις και όχι τα λόγια, σήμερα όμως θα προτιμήσεις να μην πράξεις, να μην πεις τίποτα και να μείνεις στην αφάνεια. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα τραβήξει τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το πραγματικό από το φανταστικό και θα σου προκαλέσει σύγχυση. Από τη μία μπορεί να ασχοληθείς με φανταστικούς κινδύνους και να υποτιμήσεις τους πραγματικούς. Μην εμπιστεύεσαι την κρίση σου και κάνε μια ημέρα υπομονή!

Ταύρος

Η εξωστρέφεια και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε κάνουν να είσαι όλη την ημέρα σε επαφή με τους φίλους σου, είτε μέσω τηλεφώνου είτε από κοντά. Η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με αυτούς που θέλεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως μπορεί να εξαπατήσεις και να εξαπατηθείς, για αυτό καλύτερα μη βγάλεις συμπεράσματα για τίποτα σήμερα, για να είσαι ήσυχος/η!

Δίδυμοι

Η προσοχή σου θα στραφεί στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και σήμερα θα προσπαθήσεις να κάνεις εντύπωση μέσα από τη δουλειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, καθιστά απαγορευτική την υλοποίηση κάθε επαγγελματικού σχεδίου, καθώς θα δημιουργήσει απάτες και αυταπάτες. Αποστασιοποιήσου και μην πάρεις αποφάσεις σήμερα, καθώς ο κίνδυνος να παραπλανηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός.

Καρκίνος

Η προσοχή σου θα αποσπάται με το παραμικρό σήμερα, καθώς το μυαλό σου ήδη κάνει σενάρια για την επόμενη απόδραση, τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια ή απλά τον επόμενο έρωτα! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σε βοηθά να ονειρευτείς! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα εξαφανίσει τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ εφικτού και ουτοπικού. Είναι πολύ πιθανό να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους με αποτέλεσμα να νιώσεις απογοήτευση, αλλά μην ανησυχείς, δε θα το πάρεις κατάκαρδα καθώς κάτι άλλο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Λέων

Οι αναμνήσεις σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει ευάλωτο/η απέναντι σε αυτά που έχεις στην καρδιά σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με συνεταίρους σου για οικονομικά θέματα. Απόφυγε να κάνεις νέες συμφωνίες ή να πάρεις αποφάσεις για το ταμείο, καθώς η κρίση σου θα είναι θολή και, σε συνδυασμό με τη συναισθηματική αναστάτωση, δε θα σε βοηθήσει σε πρακτικά θέματα.

Παρθένος

Σήμερα επιθυμείς να συμβαδίζεις με τον/τη σύντροφό σου αλλά και τους συνεργάτες σου, και δύσκολα θα διαφοροποιήσεις τις απόψεις σου από τις δικές τους ακόμα και αν δε συμφωνείς μαζί τους. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα θολώσει την κρίση σου και θα σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις και λάθος αποφάσεις. Μη βιαστείς να συμπαθήσεις κάποιο νέο συνεργάτη, μην πάρεις αποφάσεις για νέες συμφωνίες και κράτησέ τες σε αναμονή. Η ημέρα δεν ενδείκνυται ούτε για οικονομικές συμφωνίες, γι’ αυτό μην παρασυρθείς και ανοίξεις τέτοια θέματα!

Ζυγός

Σήμερα θα προκύψουν δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά εσύ δε θα έχεις καμία διάθεση να τις αναλάβεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δε θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στις πρακτικές υποχρεώσεις σου! Ψάχνεις ευκαιρία για να αποφύγεις οτιδήποτε είναι ικανό να σε αγχώσει και για να το καταφέρεις, δε θα διστάσεις να πεις και μερικά ψέματα! Αν είναι μικρά και για μια φορά δεν πειράζει, αλλά πρόσεξε μη σου γίνει συνήθεια!

Σκορπιός

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα είναι έντονες σήμερα, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα τονίσει την ανάγκη σου να ασχοληθείς με δημιουργικά χόμπι και να εκφραστείς μέσα από αυτά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση, αν δε βρεις τρόπο να εκτονώσεις αυτά που κρύβεις μέσα σου. Η διάθεσή σου να βγεις και να διασκεδάσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, γι’ αυτό προσπάθησε να αυτοσυγκρατηθείς.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι αναστατωμένος/η και θα προσπαθήσεις να ρίξεις το φταίξιμο στους άλλους και πρώτα από όλα στα άτομα της οικογένειάς σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σού δημιουργεί συναισθηματικές υπερβολές και μια τάση προς το δράμα, το οποίο δε συνηθίζεις. Είναι πιθανό να βλέπεις τα πράγματα μεγεθυμένα και να φέρνεις με το μυαλό σου την καταστροφή. Η συναισθηματική σου αναστάτωση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να σε πλησιάσουν άνθρωποι που δεν πρέπει, για αυτό μην ανοίγεσαι!

Αιγόκερως

Οι επαφές σου με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος και άτομα που βρίσκονται στον περίγυρό σου θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα, καθώς οι υποχρεώσεις σου δε σου είχαν αφήσει χρόνο για εκείνους. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σε κάνει πολύ καλό/ή στις δημόσιες σχέσεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να πεις ανακρίβειες ή να μεγεθύνεις τα πράγματα, προκειμένου να δικαιολογηθείς για την απουσία σου τόσο καιρό. Θα σε κάνει όμως και αρκετά ευαίσθητο/η, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι εύκολα, γι’ αυτό πρόσεξε ποιους θα εμπιστευτείς.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι ο νούμερο ένα λόγος για την ανησυχία και την ανασφάλεια που νιώθεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα σου δημιουργήσει ανάγκες που δεν έχεις και θα πρέπει να ασκήσεις αυτοσυγκράτηση για να μη γίνεις έρμαιό τους και αρχίσεις τις σπατάλες! Απόφυγε οικονομικές συμφωνίες και συμβιβασμούς σήμερα, καθώς οι εξαπατήσεις και η λαθεμένη κρίση θα είναι δύο από τα πιθανά σενάρια της ημέρας!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση, καθώς τα διλήμματα θα είναι αρκετά και εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις, κυρίως για θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδεικνύει να μην πάρεις καμία απόφαση σήμερα και να μην κάνεις καμία κίνηση, καθώς ο Ποσειδώνας θα θολώσει τα νερά και θα δυσκολέψει το έργο σου. Απόφυγε να συνάψεις νέες συνεργασίες, όσο και να προσπαθήσουν να σε πείσουν!

Πηγή: E-ZWDIA.GR

Όλη η επικαιρότητα